[]

kadıköyde yemek yiyecek yer bulamamak

kadıköyü zaten sevmem, bilmem de pek. yukarı çıksak aşağı inmek dert, aşağıdayken yukarı çıkmaya üşeniyoruz. sonra sikik mekanların patatezine kalıyorum ben. aç aç ağlıyorum eve dönerken.

inegöl expres köftecisi faforim. adım samuel, 25 yaşım. kebap, köfte vs tarzda et içeren bişeyler nerde yenebilir, devamlı gidip sevdiğiniz taktığınız yerler nereler?


 
rexin paralel sokağında (burger kingin hizasında) adı zırt pırt değişen bi mekan var ben orayı çok seviyorum, yemekleri de güzel. son ismi ne oldu bilmiyorum ama bayadır gitmedim :(


  • in vino veritas  (09.10.13 22:33:40) 
Pehlivan lokantasi var fena degildir. Muhurdar ve bogadan asagiya inerken iki subesi var.

Tavuklu salata ve turevleri icin de zalattayi oneririm. O da muhurdarda.
  • halitkin  (09.10.13 22:39:10) 
rexx'in aşağısında "bay yengeç" var. biraz tarz bir yer. azıcık tuzlu olabilir.
aynı sıradan aşağı inerken sağda hatay soslu döner satan bir yer var ismini hatırlamıyorum ama zaten tek. çok leziz döner yapıyorlar, çalışanları da iyidir.

  • paradoxical  (09.10.13 22:46:11) 
kebep mebap ıcermıyor ama bay yengecın asagı caprazı, munich barın yanında biber var. on numara yemeklerı ! özellıkle tavuklu ana yemekler.


  • vedya  (09.10.13 22:49:25) 
dürümcü emmi güzeldir, beyran 9 veya 10 liraydı, kebapları da iyidir (antepteki mekanlarla kıyaslanamaz tabi ama kadıköy ortalamasının çok üstünde)
balık pazarının oralarda yanyalı fehmi var, o da güzeldir.
ciğerci hulusi de iyidir, orda da ciğer ve içecek 20 civarındadır şimdi, uzun zamandır gitmedim.
barlar sokağının üst paralelinde pidenem vardır, lahmacunları çok iyidir, normal lahmacun 3 lira, özel lahmacun 4 lira.. borsamın lahmacunları da güzeldir ama pidenem çok farklı bi mekna, gidersen anlarsın ne demek istediğimi.
pehlivan-hd-ramiz vs. fena mekanlar değil, kötü sürprizlerle karşılaşmazsın.

daha ucuz yemek istersen, moda iskelesinin karşısında park büfe var, oranın tavuk döneri fiyatına göre süperdir, fiyatı 2,5 lira
  • de jure  (09.10.13 23:02:00) 
Shaft'ın oraya yakın (berberciler sokağını kesen sokak) karşılıklı 2 kanatçı var. Parmaklarını yersin...


  • otopsicocugu  (09.10.13 23:15:40) 
happy moons var bahariyede (rexx'in hemen asagisinda) kebap var mi hatirlayamadim ama tavsiye ediyorum.. begenmeyen gormedim henuz..


  • machine head  (10.10.13 04:04:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.