[]

Gozunuzu nasil duruluyorsunuz-yikiyorsunuz?

Gozume sampuan kacti apar topar durulanip ciktim. Hani yaziyor ya gozunuze bir sey kactigi zaman durulayiniz su kadar dakika diye. Iste ben onu yapamiyorum. Dogustan bilinmesi gerekiyor caresinin sanirim ama ben ozurluyum bu konuda. Gozum cok yaniyor ve ovalayip duruyorum kipkirmizi olmus. Suyla yikaya calistigimda da icine su kacircam ya, korkuyorum suyu gozkapagima dokunduruyorum sadece.
Geri zekali gibi hissettim ustelik kendimi su anda bir de. -.-

Nasil gecicek bu? Aciyor uf!!

 
avucuma su doldurup gözümü içine daldırıyorum. gözüme elle müdahale etmiyorum.


  • nereye bu gidis  (09.10.13 12:34:55) 
gözünüzün içine su kaçırmanız pek mümkün değil.

ılık su, ne çok sıcak ne çok soğuk, avucunuza alın, gözünüzü açıp kapatın. olmadı duş başluğını alın, tazyiksiz şekilde gözünüze hönkürtün. çok zor bir şey değil.
  • celeron 300a  (09.10.13 12:37:51) 
mesela sol gözüme bir şey kaçtıysa kafamı sağa yatırıp çeşmenin altına sokuyorum. şakağından, gözünün tam kenarından su akıp gözüne girecek.gözünü yıkarken de bir kaç kez gözünü açıp kapayacaksın.Arabayı yıkatırken silecekleri çalıştırmak gibi yani.


  • AWD  (09.10.13 12:40:13) 
valla enteresandır ki gözüme şampuan ya da sabun falan kaçar da yanarsa yıkamıyorum, havlu ile iyice kuruluyorum ve anında kesiliyor yanma :D


  • sahipsiz  (09.10.13 12:59:05) 
avucuna su doldurup gözüne hafifçe çarp


  • units  (09.10.13 13:06:10) 
cesur olman lazım ama işe yarıyor bu yöntem, ince belli çay bardağına su doldurup tam gözün içine gelecek şekilde yüzüne üstüne eğ ve arada boşluk kalmıycak şekilde bastır sonra bardağı kafanla beraber kaldırıp yüzün yukarı bakacak şekle getir. bardak gözünün üstünde ters şekilde duruyor bu pozisyonda, gözün tamamen su içinde. bundan sonrası iyice aç kapa, gözün yıkanmış olur ve merak etme göze su kaçması siye bir şey yok.

edit: haha sevindim işe yaradığına:)
  • yakuza123  (09.10.13 13:44:39 ~ 20:44:08) 
Oglen can havli ile ilk uc tavsiyeyi uygulamayi denedim ama celeron 300 a nin dedigi gibi en son br daha dusa girip suyu gozume honkurttum yavas yavas /: simsiki kapiyorum bir de su degil baska bir sey sanki cikan. Awd nin dedigi yontem ise tam bir cilginlik. -.- beceremedim en azindan.
Havluyu denedim ise yaramadi.
@yakuza123 nerdesin!? Cok kolaymis oylesi hic aklima gelmedi.

Tesekkurler :)
  • retronology  (09.10.13 19:05:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.