[]

Araba Camı için Kışa Hazırlık

Madde madde sorayım;

1-Camların buğulanmaması için satılan ürünler var, bunlar işe yarıyor mu? Bildiğim kadarıyla yağlandırıyormuş. Kullanıp memnun kalan var mı?
www.hepsiburada.com

2-Normalde camsil sıkıp buzları ıslatıp öyle kazıyorum nispeten kolay oluyor kuru kuruya kazımaktan ama bu sefer de camsil donuyor falan. Buz çözücü spreyler varmış bunları kullanıp memnun kalan var mı?
www.hepsiburada.com

Ayrıca bunlar yerine bildiğim kadarıyla alkol zaten buzu direk eritiyor. Zaten hastanede çalışıyorum alayım bizimkilerden küçük bir şişe alkol onu kullanayım fısfısla aynı işi görmez mi?

3-Yağmur kaydırıcı spreylerden sıksam mesela, sabah buzlanmayı önlemez mi? En azından buzların kolay çıkmasını sağlar ama sanki sileceklerle, kazımayla falan her gün yenilemek gerekir gibime geliyor.
www.hepsiburada.com


Hepsiburada reklamı gibi oldu da, nabak beyler geçen kış buz kazımaktan bıktım ondan kolay yol arıyorum.

 
buhu önleyiciler yağ tabakası oluşturup nemin aşağıya kaymasını sağlıyor ancak gece önünü görmen imkansız hale geliyor nerdeyse(ışık kırılması) yağmut kaydırmada ise würth yada 3m gibi markalardan şaşma o 5liraya satılan carpexler falan yalan. Würthün bir ürünü var hatta rallilerde kullanılıyor çamur ve su kaydırma için


  • denizrocket  (08.10.13 16:35:25) 
2. alkol işe yarıyor. camsil içinde de alkol var zaten biraz. arabasının silecek suyu için anti frizli katkılar varmış, ben denemedim ama işine yarayabilir.


  • yakuza123  (08.10.13 16:35:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.