[]

verilecek kıyafetler

Selam gönül dostları,

Elimde çoğu az kullanılmış kıyafetler var. Bir gün, "Bu kadar kıyafet niye bende?" sorusundan yola çıkarak ayırdım, azalttım kıyafetlerimi. Giymediğim, dolapta duran kıyafetleri ihtiyacı olanlar giysin dedim. Neyse, sorum şu, çeşitli kurumlar var bunları alan, belediye var, ama bu kıyafetler şımarık bir genç kızın kıyafetleri.
Yani aslında şöyle bir profil var aklımda, istanbul'a yeni gelmiş, ihtiyaçlarını karşılayacak kıyafeti var olan ama mesela sosyal ortamlarda kendini rahat hissedecek kıyafetlere ihtiyaç duyan genç kızlara vermek çok daha yerinde olur. Ve bu kıyafetleri verdiğimde alınıp satılmasının da önüne geçer diye düşünüyorum.
Kısaca söyleyemediğim şey, var mıdır tavsiyeniz, mesela yurtlar birliği falan var mıdır böyle işler yapan?

çok mu detaycıyım, kadıköy belediyesine vereyim hepsini, yolunu bulur mu?
ama o kızlar?

 
bak şu anda tam üstünde bir duyuru var. (git: 669372)

bi iletişime geçsen belki de universiteye yeni başlamış bir genç kıza yardımcı olmuş olursun :)
  • eofor  (03.10.13 23:11:38) 
o olmazsa şu
twitter.com

  • paradoxical  (03.10.13 23:18:05) 
başlık okumama alışkanlığı (:
Ama bikaç kızlık eşya var ya. 4-5 kişiye yeter ( çok utanıyorum)

  • neynep  (03.10.13 23:29:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.