[]

Evlilik hazırlığı için mobilya

selam. yakında evleniyoruz ve evimizde bazı değişiklikler yapmak istiyoruz. her şeyi değil ama bazı şeyleri yenilemek niyetindeyiz. örneğin koltuklar,perdeler,halılar gibi. küçük bir evde yaşadığımız için koltuk olarak bir 3lü bir tane de tekli istiyoruz. halılar çok gösterişli olmasın, perdeler hele hiç gösterişli olmasın.düz ama güzel olsunlar. bunun için bize önerebileceğiniz çok pahalı olmayan ama tarz işler çıkaran yerler var mı? ikea aklımıza geliyor evet ama orada da ucuz olan mallar genelde cacık çıkıyor. önerileriniz önemli, teşekkürler.




 
paragrafın sonunu okumasaydım ikea diye yapıştıracaktım çünkü tarifinize çok uygun. yine olur da oradan alırsanız halıları pek kaliteli durmuyor belirteyim. bir de fırsat köşesini takip edin koltuk fiyatlarının düştüğü oluyor. ayrıca ikea'da çalışan bir arkadaşınız olsaydı zannediyorum onların aylık bir indirimleri oluyor. size düğün hediyesi olarak böyle bir güzellik yapabilirdi :)


  • kenobi  (02.10.13 21:11:01) 
öncelikle, ilişkinizin sağlığı açısından evlenmemenizi tavsiye ederim, ama son kararınızsa tebrik etmekten öte bir şey yapamam. aslında kaliteli ve fiyatı uygun ürünleri inegöl'de üretip satıyorlardı. istanbul'daki piyasanın %30-40 daha altına ve ücretsiz taşıma da yapıyorlardı. böyle bir seçeneği de değerlendirebilirsiniz.


  • gochebe  (02.10.13 21:54:01) 
ider'in sitesine ve mağazasına gidip bakabilirseniz çok sade ve uygun fiyata mobilyalar var bende yakın zamanda oradan alacağım mobilyalarımı


  • dusundumdusundumdurdum  (02.10.13 22:13:37) 
yakın zamanda kelebek mobilyanın ürünlerini gördüm, gerçekten güzellerdi ve rakiplerinden baya farklılaşmşlar, fiyatları size ucuz mu pahalı m gelir bilemem. perdeler en ucuza bulunduğunuz şehirde kumaş pazarı varsa ordan kumaş alarak getirilir. zebra vs bile getirildiğini gördüm.


  • ruz  (02.10.13 22:44:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.