[]

avrupada gezmelik şehir

2 ya da 3 er kişisi olarak avrupaya gezmeye gidecez. böyle gece hayatı iyi, bol gezilecek yer olarak hangi şehirleri önerirsiniz?




 
Barselona-Belgrad-Kiev


  • senbanabakma  (01.10.13 01:18:38) 
Gezilecek yer olarak:
Roma-venedik-paris-milano-barcelona
Diger tercih olarak: berlinde guzel sehirdir.

Gece hayati:
Barselona-berlin

Bu mevsim soguk olur paris taraflari onu belirtiyim.
  • kedidir o kedi  (01.10.13 01:31:00 ~ 01:35:20) 
klasik bir tur var; krakow-budapeşte-prag ve viyana. orta avrupa tercih edersiniz rotanız bu olsun.


  • social strata  (01.10.13 01:45:15) 
gideceğiniz tarih aralıklarında özel etkinliklerin olup olmamasını da göz önünde bulundurun derim. mesela şu günlerde Münih'te Oktoberfest'e katılmak güzel olabilir. "şu tepenin ardı Münih'tir" repliği ile Şener Baba'da anılabilir:)


  • candanag  (01.10.13 02:00:13) 
barselona-paris


  • jimjim  (01.10.13 03:32:14) 
italya dan uzak durun derim en kötü gece hayatı,ispanya ve yugoslavya dan ayrılan ülkeler güzeldir


  • sergio35  (01.10.13 04:16:05) 
Barca yapın derim, eğlence mekanları hepsi yanyana, free mekanlar ve clublar hepsi yakın birbirine, gitmişken ibiza'ya da ugrayin ama kapanış partileri de bitmek üzeredir.
Ibiza'ya gidene kadar Barca'nın gece hayatı çok güzel gelmişti :)

  • dapda  (02.10.13 21:14:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.