[]

ups (elektrik kesintisi için)

elektrik kesildikten sonra laptop + modemi 30 dakika kadar idare edebilecek bir ups aramaktayım. yada daha uzun süreli olanları da yazabilirsiniz. ona göre uygun olanı alabilirim.

bütçe 500 tl

ek olarak aşağıdaki gibi bişi var ama iş görür mü dersiniz?

www.vatanbilgisayar.com

 
600 VA ile de isin görülür, bence bu kadari abartili olur hele de isyeri degilse.


  • hosein  (30.09.13 15:03:44) 
işyeri değil. evde kullancam. peki ses yapıyor mu bu meretler? eğer bu iş görürse alabilirim. 30 dakika değilde 1-2 saat götürürse de iyi olur yani.


  • kambocya diasporasi  (30.09.13 15:05:44 ~ 15:21:42) 
600 va ile 30 dakika imkansız yapamazsın.
bu gösterdiğin ile olabilir.
ses olayıda;içindeki röleden dolayı az bi titreşim sesi çikarır.
  • tadutadu  (30.09.13 15:21:17) 
30 dakika görmez ama evde 30 dk da anlamsiz sonucta bilgisayarin hasar görmeden kapatman yeterli olacaktir. ha illa ki yarim saati bulacam dersen 1 kVA alman gerekir.

ses olayina da takilma fazla, ups'lerde ses az olur.
  • hosein  (30.09.13 15:28:06) 
ses olayı bildiğim kadarıyla fanı delirince oluyor onu da değiştiriyorsun sıkıntı olmuyor. diğer sesleri bilemem


  • patr  (30.09.13 16:45:52) 
Laptop un pili var niye onu bagliyorsun ki?
sadece modemi baglarim dersen 600kva ile saatlerce calisir derim
Laptopu da takarsan bir saate yakin gider
  • sttc  (30.09.13 18:13:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.