[]

chrome update

chrome geçen gün güncelledi kendisini, izin vermez olaydım.

durduk yerde skype eklentisi kurmuş, adres çubuğunun yanına yerleştirmiş. ama bu eklenti yüzünden chrome sürekli donuyor, eklenti ile ilgili skype hata mesajı veriyor... tarayıcım 386 bilgisayar performasında :(

denedim, disable seçeneği de aktif değil. herşeye müdahale edebiliyorum, skype eklentisi hariç.

ne yapacağım ben?

ek: bir de feedly eskiden chrome açılınca normal tablardan daha minnacık bir şekilde otomatik olarak açılırdı. şimdi ben açmadıkça açılmıyor, açılınca da normal tab gibi görünüyor. onun da eski minik halini istiyorum.

 
tarayıcının arama çubuğuna "chrome://chrome/extensions/" yazdığınızda ulaştığınız kısmından skype'ı çöp kutusuna gönderdiğinizde de gitmiyor mu yani? bir önceki sürüme dönmeyi denediniz mi?


  • kmtetrfn  (30.09.13 12:30:40 ~ 12:38:21) 
olmazsa, yine tarayıcının arama çubuğuna "chrome://plugins" yazın, ve çıkan listede skype varsa devre dışı bırakın.


  • kmtetrfn  (30.09.13 12:48:12) 
teşekkürler işte bu! sanırım oldu, performansı biraz bekleyip göreceğim mecburen...

ilk verdiğiniz cevaptaki gibi yapıyordum. ancak o zaman çıkan iletişim kutusunda disabled seçeneği ve çöp kutusu kullanılmaz durumda. anlamadım neden.
  • strawberry first  (30.09.13 12:58:55) 
geliştirici modu'nu tikleyince de mi silinmiyor?


  • patr  (30.09.13 13:01:39) 
belki skype'ı bir windows servis hizmeti olarak çalıştırıyor da olabilir. görev yöneticisindeki görevlere ve hizmetlere de göz atmak gerekebilir.


  • paradoxical  (30.09.13 13:28:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.