[]

breaking bad izlemeye değer bir dizi midir ?

konusu nedir ? izleyeyim mi ?




 
çarpılacan lan sus, izlemeye değer mi ne demek.

bir kimya öğretmeni var kanser olduğunu öğreniyor ve ailesine öldükten sonra para bırakmak istiyor. eski bir öğrencisi sayesinde de uyuşturucu yapma işine giriyor. ve olaylar gelişir. müthiş bir drama.
  • yasli ateist  (28.09.13 01:33:49) 
bence abartı bir dizi
prison break'ın eline su dökemez

  • mosquera  (28.09.13 01:34:38) 
hayat ağacı, eduardo, bizimkiler ile dizi hayatına başlamış lost izlemiş, prison break, vs vs diye ilerlemiş 31 yaşında bir adam olarak sana harbi harbi derim ki, şimdiye kadar izlediğim en iyi dizi breaking bad. üstelik 5 yıl boyunca inat ettim izlememek için bu diziyi. izlediğim en sağlam kurgu.


  • sahipsiz  (28.09.13 01:37:18) 
konusu aslında güzel sayılır ama gavur ağzıyla "overrated"

oyunculuk iyi ama
  • ermanen  (28.09.13 01:38:22) 
bana göre efsanedir.


  • r_u_h  (28.09.13 01:38:31) 
ben sevemedim
izle ama yinede bakalim begenecek misin

  • kedidir o kedi  (28.09.13 01:42:33 ~ 01:46:51) 
bi şeyler söylemek isterim uzun uzun ama gerek yok.
kısaca ise, muhakkak izlemeni tavsiye ederim. konu sıkmıyor, merakla izliyorsun, sık sık "vayaminodöpoint" diyeceksin.
ama izlemeye karar verirsen de başka bir tavsiye; hızlı hızlı izleyip bitirme.
yavaş yavaş, tadını ala ala izle.
hatta o zaman breaking bad'i izleyip bitirmiş olan arkadaşların sana imrenerek bakacatır, nıhaha! :D
  • paradoxical  (28.09.13 01:52:54) 
no counrty for old men diye bir film vardır hani, bayağı ağır akar. onu sevdiysen buna taparsın. hatta kısıtlı bir bütçeyle bunu çektiklerini öğrendiğinde gözünde daha da yükselir falan. ilk 2-3 sezon çok ağır akıyo yæ diye eleştirenler olur ama sonuna kadar sabredip de bok atana rastlamadım. prison break'e övgü düzen zevk fukaralarını tenzih ederim.


  • zgrydn  (28.09.13 02:00:51) 
eroin yapan örtmen dizisi değil mi o


  • dualwarior  (28.09.13 02:15:53) 
konusu şu kimya öğretmeni var ama adam iyi bir kimyager, maddi sıkıntıları var falan, ilk bölümde akciğer kanseri olduğunu öğreniyo sonra ailem parasız ne yapacak en iyisi uyuştrucu yapıp satayım diyo, eski öğrencisine ortaklık teklif ediyo sonra olaylar gelişiyor.

Dizi çoook yavaş ilerliyor ilk sezonda sıkılırsın ama ilerlerde sarar.
  • basond  (28.09.13 07:08:10) 
Hemen başla dostum. Zaman kaybetme.


  • 0dy  (28.09.13 09:15:59) 
güzel dizi, izlenir ama dünyanın en iyi dizisi falan değil. çok abartılıyor işte özellikle türk insanı tarafından. "bireyking bed süppper dizi abiii". dexter ve oz bence breaking badden daha iyi.


  • neil manke  (28.09.13 11:23:03) 
Kesinlikle izlemeye değer.. Ben yeni başladım sayılır her gün en az 5 bölüm izliyorum, şuan son sezondayım final bölümü yayınlanana kadar bitirmeyi düşünüyorum.. Prison Break ve The Walking Dead gibi etki yaratmadı benim üzerimde onları izlemeyi bırakamıyordum, heyecanla yeni bölümü açıyordum günde en az 10 bölüm izliyordum bilgisayarın başından kalkmak zorunda olmadığım sürece izlemeye ara vermiyordum.. Mesela walking dead in tekrar bölümlerine rastladığımda televizyonda tekrar izliyorum, prison break i yeniden izlemeye başlayabilirim breaking bad i bilmiyorum belki tekrar izlemem ama kıyasladığımda içinde çok fazla hareket olmamasına rağmen diğer iki diziden daha fazla seviyorum.. İlginç bir durum ben anlamadım nasıl olduğunu ama çok kaliteli, oyuncular çok başarılı..


  • mutekebbir  (28.09.13 12:30:23) 
Dizinin durağan olmasının sebebi gerçeklik duygusunu sonuna kadar hissettirmesidir. Mesela bir adam ölür cesedi bir bölüm boyunca ne yapacaklarını düşünürler. Diğer diziler gibi oldu bittiye getirmezler. Çünkü dizinin başrol karakterleri içimizden biri gibidir. Kısaca ağır aksiyon sahneleri yerine gerçeklik duygusunu sapına kadar hissettiren oyunculuklar var. O yüzden evet izlemelisin.


  • nec12  (28.09.13 15:59:03) 
konu standart değil en azından, tek, benzeri yok.
izle izle

  • jedilance  (28.09.13 16:00:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.