[]

PTT Kargo (gönderdiğim kargoyu iptal ettirebiliyor muyum)

önceki duyurum şu: www.eksiduyuru.com

ben sabaha kadar uyuyamayacağım stresten ya da sakinleştirici falan içeceğim.

2 adet kargo yolladım. ve şuan farkettim ki %90 bunların ikisini birbirine karıştırıp yolladım. bu olursa, ben biterim. samimi söylüyorum ki biterim. beni alın gömün daha iyi.

bu kargolar yarın sabah gitmeleri gereken yerlere gidecekler muhtemelen. ve oradan dağıtıma çıkacaklar.

işte tam bu anda, benim bu kargoları ne yapıp edip göndermemem gerekiyor. bu kargolar gitmemeli, kesinlikle gitmemeli hem de. mümkün mü bu, şubeye gidip konuşsam yalvarsam, o paketlerin dağıtıma çıkmasını ve geri gönderilmesini sağlayabilirler mi? bana yardımcı olacak birileir var mı şuan duyuruda. delirmek üzereyim lanet olsun ya, salaklığıma da, üst üste gelen onlarca tesadüfe de lanet olsun.

 
kargo takip sisteminden hemen şu an nerede olduğunu öğrenebilirsin. Orayı sabah mesai saati başlangıcında hemen araman gerek; ama kendin olduğunu teyit etmek telefonda nasıl mümkün olur bilemiyorum. İadeli taahütlü olanı da aynı sistemden takip edeiliyorsun, o sana kopyası verilen AP,KP ile başlayan fişlerdeki barkodları kullanarak.


  • dafaiss  (26.09.13 23:24:52) 
evrakları gönrdiğim adresin formu şuan yanımda yok malesef.
diğerini de takip ettim,
4. Torbaya Eklendi - İZMİR(İZMİR K.İ.M/MERKEZ) 26/09/2013 20:05:20

şeklinde not düşülmüş. muhtemelen bu torba şuan yola çıkmıştır. eğer yola çıkmadıysa ve sabah gittiğimde o gönderiye ulaşabilirsem dünyalar benim olur zaten, uçarım havalara.

ben şubeye gittiğimde, telefonla değil de direkt yüzyüze isteyeceğim gönderiyi iptal etmelerini. diğer şubelerle falan konuşup bunu yapabilirler belki.

aklımdan dakikada 200 fikir geçiyor şuan ve hiçbiri işe yarar değil.
işe yarar tek şey, her iki gönderinin de henüz yola çıkmamış olması.

(ki akşamüstü 16.30'da falan verdim gönderiyi, muhtemelen yola çıkmıştır)
  • kamera motor  (26.09.13 23:30:10) 
oradan gideceği yere en yakın/bağlı olduğu şubeye gidecek, ardından da gönderdiğin kişiye. oraya ulaşmalısın. Sabah mesai başlangıcı saatinde kapılarında olursan daha çok şansın olabilir. Telaşe içinde kargo fişini unutma. ama birini seçmen lazım, ya da diğerine telefonla ulaşmak ya da başka birini göndermek gerek mümkünse.


  • dafaiss  (26.09.13 23:51:49) 
bir soru: ptt'den gönderi yaparken, örneğin izmir ilinden gönderiyoruz.

bu gönderi, ptt kargo il şefliğine uğramak zorunda mı mutlaka?
yani bir başka şehre gitmeden il şefliğine uğrayıp oradan mı yola çıkıyor?

bu çok önemli arkadaşlar, çünkü zarfım henüz şefliğe ulaşmamış görünüyor. inşallah izmir içinde kalmıştır ne diyeyim.

eğer elinizde takip numarası olan bir gönderiniz varsa bir bakar mısınız, gönderirken şefliğe mutlaka uğramış mı il dışına çıkmadan önce?
  • kamera motor  (27.09.13 00:02:52) 
@sovyetik, bittim ben yani. oturup ağlayacağım ya, başka bir şey yapasım gelmiyor şuan.

çağrı merkezini de 15 dakika boyunca aradım ve açan olmadı. elim ayağım boşaldı şuan. o evrağa ben bi daha nah ulaşırım, o ram de gitmemesi gereken bir adrese gider ve rezillik, kepazelik 2 katına çıkar. ben de kafayı yerim artık.

ne diyeceğimi bilemiyorum.
  • kamera motor  (27.09.13 00:12:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.