[]

odayı gazete kağıdıyla kaplasam?

nasıl olur?

belki hoş bi tasarım olur. renkli değil de bol yazılı ve siyah beyaz sayfaar seçersem. kimini ters kimini yan asarsam. sütun sütun makaleler belki hoş bir görüntü sergiler. dadaist bi tarz olur gibime geldi.

hangi gazete aradığım niteliklere sahip? cumhuriyet, zaman falan olur gibime geldi.

 
yerel gazetelere bak. onlar genelde siyah beyaz kullanıyorlar.


  • fuerteventura  (26.09.13 22:53:14) 
bi süre sonra sararıp sertleşecek. pek hoş duracağını sanmıyorum.


  • hononu  (26.09.13 22:53:16) 
gazetelerin solmuş halinden rahatsız olmayacaksın herhalde. gazetelerde çok fazla reklam var; dergi denesene.


  • naturelist  (26.09.13 22:54:00) 
Dört duvar kaplı olursa göz yorabilir.


  • saatgeceninonikisi  (26.09.13 22:56:12) 
Karikatürleri kolaj yapıp bir duvarını kaplayan arkadaşım var. Ama en azından karikatür güzel duruyor. İlle de Gazete dersen habertürk kuşe kağıt oldugundan sararıp rezil olma şansı yok pek.


  • shejia  (26.09.13 22:57:08 ~ 22:57:17) 
öyle olmaz da.. bir duvarı seri katil filmlerindeki gibi duvarı haritalar, gazete başlıkları, fotoğraflar, ufak krokilerle, ataş ve iplerle falan doldurabilirsin.


  • nax  (26.09.13 22:58:57) 
gazete kagidiya dumduz kaplarsan cok kotu durur. boyle belli basli haberleri kesip yapistirirsan olabilir. yani kucuk parcalari birlestirmen gerek. koskoca sayfayi cart diye yapistirma.


  • bohr atom modeli  (26.09.13 23:04:19) 
gaz kokacak oda.


  • april12th  (26.09.13 23:08:05) 
---dabbe spoiler---

dabbe filminde de eleman kafayı yiyip, odasının her köşesini kapatıyordu.

---dabbe spoiler---

artık dadaist mi olur dabbeist mi olur gerisini sen düşün.
  • Huan8  (26.09.13 23:15:04) 
teşekkür ederim,
kolaj yapma fikri hoş olabilir.

yeni bi eve taşındım ve duvarları cami yeşili. hoş bir renk değil ama şuan boyama imkanım da yok. böyle bir fikir geldi aklıma.

varsa başka bir fikriniz lütfen paylaşın.

april 12th@
niçin gaz kokacak? sağlığa bir zararı olur mu duvarda gazetenin?
  • dahinnotha  (26.09.13 23:16:57) 
valla gazeteey sarılmış ekmek bile ne biçim kokuyo, bi gazeteleri kokla anlarsın dediğimi.


  • april12th  (26.09.13 23:25:04) 
aynı sorun bende vardı, ama odam çok küçük olduğu için, bir tarafı dolap kaplıyordu, bir yerde çalışma masası vardı ama onun duvarına da takvimdi, ders programıydı vs asıp kapatıyordum. bir tarafta bilgisayar masası vardı, onun arkasında dev bir poster yapıştırmıştım -shirley manson'ın, blue jean'den çıkma. o posterler kuşe kağıda oluyor ya?- yatağımın yanındaki duvarı ise yatağın başladığı yerden tavana kadar posterlerle kaplamıştım kolaj olacak şekilde. bazılarının bazı kısımları üstüste biniyordu gerçi ama, çok hoş olmuştu, sevdiğim grupların, şarkıcıların resimleri, yerdeniz serisi ve orta dünya'nın haritaları, bazı film afişleri, dergilerden kestiğim nispeten büyük boyutlu resimler, bir de arkadaşlarımdan gelen yazılar, sevdiğim şiirler falan vardı aralarda, bir de kendi yaptığım resimler. bence öyle yapabilirsin. hatta ondan sonra çok alıştım -gerçi ailemle kalırken de odamda posterler vardı ama, bu kadar değildi- sonradan ailemle olsun, arkadaşlarımla olsun, tek olsun, tüm evlerimde duvarları posterlerle kapladım. gene de ara bir parça duvar görmek güzel olabilir, çok da abartma derim. gazete kağıdındaki yazılar süreklilik arz ettiği ve uzaktan bakıldığında puntolar küçük geleceği için bir zaman sonra psikolojini bile bozabilir -tamam biraz abartı oldu ama benim olsa bozar :) - ama poster olayına girebilirsin. ha bir de, boya çok pahalı bir şey değil, kendin de boyayabilirsin, ben çok kısa boylu olmama rağmen kendim boyamıştım mesela, oluyor yani.


  • pasp  (27.09.13 00:03:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.