[]

sanırım bunaldım

normal bir ilişkim vardı fakat şuan okul nedeniyle olay long distance relationship'e döndü. normalde çok iyi vakit geçiriyorduk, eğleniyorduk. herşey gayet iyiydi. ama sanki bana birşey oldu. hergün konuşuyoruz, mesajlaşıyoruz. günde bana belki 5 defa nasıl olduğumu soruyor, ne yediğimi, 10 dakika mesaj atmazsam (meşgul olma durumu olsa dahi) herhangi bir sorunun olup olmadığını soruyor. artık ' yeter ben iyiyim yea!!!1! ' diyesim geliyor. ayrıca hergün skype'da görüşüyoruz. bazen oyun oymamam gerektiği için gitmem lazım diyorum ' tamam o zaman oyun bittikten sonra konuşuruz ' diyor. ailemle bile vakit geçiremez oldum sanki. kamera açıkken biri geldiğinde suratı asılıyor. sanki bütün dikkatimi ona vermemi istiyor ama ben artık bunaldım sanki. sorularına cevap verirken bile afakanlar basıyor. er kişisiyim, naapsam ben kırmadan bi şekilde halletsem bu sorunu?




 
ayrıl gitsin


  • loser blueser  (22.09.13 21:58:57) 
her türlü kırılır karşı taraf. ilişkinin iyi olduğunu ve kendinize zaman ayırmanız gerektiğini anlatın


  • female demon  (22.09.13 22:00:38) 
long distance relationship nedir ya? özenti olma kendin ol sıkılmazsın.


  • tabanzabonanza  (22.09.13 22:06:11) 
oo çok fena ya... oyun falan oynuyosan hele bi de...
şimdilerde yani daha ilk aylarınız olduğundan cevap verirsin ama bi süre sonra o mesajlara bakmamaya başlayacaksın. çünkü o sırada ekranda oyun kaçıyor olacak.
üzülmeler olacak, ayrılacaksınız.
üzgünüm
  • eranicus  (22.09.13 22:10:09) 
düzgün dille sakince,tartışmaya mahal vermeden anlatın içinizden gelenleri.sonuçta ikiniz birliktesiniz evet ama yine de ayrı ayrı bireylersiniz.ikinizin de birbirinden farklı yaşamları var elbette her an her daim mesaj atamayabilirsiniz,arayamayabilirsiniz.ama bunu abartmadan yapmak kaydıyla..
kızı oyuna,arkadaşa,kendine dalıp da tamamen boşlamadıkça haklısın,tabi kızla konuşup onun hissttiklerini de anlamaya çalış bu arada.her an senle olma isteği ilgi isteği evet biraz fazla ama suç da değil ki.
ne yazdığımı unuttum uzun tuttum.dikkat edin,ayrılığa gerek yok tabi,peşin hükme gerek yok.iş kızla senin saygı,sevgi olayında.
  • uzunuzunilgi  (22.09.13 22:35:30) 
erkek tarafısın sanırım :) kızlar birlikte yaşadığında bile full ilgi bekler, iş uzak ilişkiye dönünce iyice özlüyor falan oluyor böyle, zamanla alışır. muhtemelen kendisine zaman ayıran, hobileri olan, fazla kitap okuyan falan biri değil ve zamanını seninle geçirmeye alışmış. kendisine meşgul olacak işler bulur zamanla. güzel dille konuşmayı deneyebilirsin, başta kırılır ama sonra hak verir.


  • r_u_h  (22.09.13 23:11:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.