[]

kahvaltı için ton balıklı sandviç olur mu?

işe giderken hazırlayayım diyorum. tabi her gün değil ama haftanın en az 2 günü örneğin. kahvaltı olarak ton balıklı soğuk sandviç nasıl olur sizce?

başka öneriler varsa duymak isterim. şunu yiyorum bütün işlerim hallolmuş oluyor diye :)


 
neden olmasın, ama balık kokarsın.


  • franz kafka  (22.09.13 18:17:36) 
ben en az 1 ya da 2 gün normalden daha erken kalkıp çayımı koyup güzel bir kahvaltı ediyorum. krep, sucuklu yumurta vs. yapıyorum. sağlık için değil, ama çok hoşuma gidiyor bence uykudan 30 dakika feragat etmeye değer en azından 1-2 gün. onun dışında ton balıklı sandviç kahvaltıda değil de öğlen yiyorum. sabah sabah hiç güzel gelmez bence. onun yerine zeytin ezmesi peynir ve hıyar çok güzel bi üçlü. sadece nutella da iyi gidiyor yarım ekmeeen arasına. 2 gün ton balık yapsan, 1 gün nutella 2 gün de zeytin ezmesi hıyar krem peynir yaptın mı tamamdır


  • ack3000  (22.09.13 18:21:57) 
cesitlendir kahvaltini

oturup mukellef bir kahvalti yapma sansin yoksa

1 gun peynirli sandvic
1 gun peynir domates salatalikli sandvic
1 gun simit ve karper peynir
1 gun corn flakes sut ve meyve ye
1 gun yapabiliyorsna sicak corba mercimek falan
balik da olur ama sabah agir olur ve evet kokabilirsin
  • exlibris  (22.09.13 18:22:36) 
agzın kokar, rahatsız olursun


  • nax  (22.09.13 18:29:02) 
ben yiyorum bazen sabahları, çok da severim. koku şikayetim olmadı. yiyip çıkacaksan zaten dişlerini fırçalarsın. işte yiyeceksen de sakız türevi şeyler işini görür. soğan veya sarımsak gibi bi koku olmuyor bence.

ton balığı, mayonez, mısır, turşu karışımı
ton balığı, mayonez, dereotu, mısır, kırmızı biber karışımı
  • april12th  (22.09.13 20:06:14) 
çok güzel olur. arasına biraZ da rendelenmiş salam at. oh mis. canım çekti lan.


  • pangea  (22.09.13 20:34:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.