Modları görev başına çağırıyorum. Beyler güzel kızların resimlerını bu soruda topluyoruz minvalindeki duyurular ın amacı nedir lan biri bana bunu bi açıklasın.
Modları görev başına çağırıyorum. Beyler güzel kızların resimlerını bu soruda topluyoruz minvalindeki duyurular ın amacı nedir lan biri bana bunu bi açıklasın.
0
cok boku cıktı yaa huufff
0
Dedik ya bokunu cikaralim bu gece diye ayrica guzel kizli baslik yok dostum iyi oku.
0
uzun zamandan beri ilk defa bu kadar eğlendim duyuruda. üstelik trolllerle bile değil taş gibi capslerle. hem de görmüş olduk çoğu kişiyi fena mı? kimse de öyle rencide olmadı bence.
0
ego tatmin edildiyse olaysız dağılsınlar artık ya yetheer.
0
insanlar 15 dakikalık meşhur olma hakkını kullanıyor. yalnız götler fena kalktı bu gece itibariyle. erkekler birbirini yalıyor. insan gerçekten hayret ediyor.
0
kislar gecmez beresiz
(
20.09.13)
milletin kendi resmini gercekten cok eglencelı takılıyoruz da artık millet osbir cektıgı kızların resmını falan koymaya basladı her zamankı gıbı tadı kacmak uzere sankı
0
bu kadar abartmayın,kimse rezil olmadı aksine herkes eğlendi. herkes burda orlando bloom yada kate upton'ım diye ifşa etmedi kendini zaten sakin olun :)
0