[]

İlişkide Tartışmalar ve Etkilenmeler

Selamlar.

Öncelikle arkaplan, uzun dönemli ilişki ve iki aklı başında insan.

Benim durumum biraz farklı, iş için yurt dışına, avusturya'ya sirketim tarafindan gonderildim ve çevrem yok burada. buna ek olarak işler de pek iyi gitmiyor. işlerin yanında başka şeyler de iyi gitmiyor.

karşı taraf ile, hakli haksiz ayrimi yapmadan en ufak bir konuşma/tartışma artık bana bir gülle gibi dönmeye başladı. bir konuyu gündeme getirsem hemen akabinde onlarca karşı atak alıyorum "sen de şöylesin böylesin" şeklinde. sonra bir soğuma devresi giriyor araya ki bundan en ağır ben etkileniyorum, o "sikimde olmazsin" modunda tek telefon ile arkadaşlarıyla buluşup kafa dağıtırken benim elimde böyle bir imkanım yok, + içinden çıkmam gereken işle ilgili ciddi sorunlar var.

ne yapabilirim bu konuda?

 
işine odaklanmanı tavsiye ederim. işinde mutlu olduğunda ve başarıyı elde ettiğinde ilişkin de düzelir muhtemelen. düzelmeye de bilir. ama işteki mutluluk çok önemli ve yayılarak hayatın tamamını etkiliyor.


  • kakao  (19.09.13 12:09:24) 
sorun iş için yurt dışına gitmeniz. yani gitmeniz. ne yaparsanız yapın (tahminen er kişi sizsiniz) onun yanında olmadığınız için bu durum böyle devam edecek. yanında olmayışınıza içerleyen kadın on sene sonra kucağında çocuğunuzla "işte sende 2013'te gittiydin" diye bunu söylemeye devam edecek. umarım gidişiniz kısa sürelidir. dönünce düzelecektir. ve yapacak çok da bişeyiniz yok. onun sikimde olmazsın tavırlarına çaresiz maruz kalacaksınız. siz orada çılgınca çevreler kursanız da kurmasanız da bir defa gitmişsiniz. bu durumda yapacağınız şey, olabildiğince onu sevgisiz bırakmamak. hani gidişinize ikna olmamış gibi bir şey hissettim ben.


  • idlsdzdl  (19.09.13 12:11:08) 
Ilk once is sonra sevgili hiç tinlama bence ona odaklanirsan isine odaklanamazsin isindeki basari sana cok sey katar ama iş inden olursan bu sana hic bisey katmaz muhtemelen ayrılacak sin zaten onun icin kafani topla dusun senin yerinde olmak isteyen ne cok insan var


  • jackies  (19.09.13 12:36:06) 
"karşı taraf" diye refere ettiğin şahıs sevgilinse hemen bunu bırak yenisine bak derim. avusturya'da iyi gızlar olur ordan bi tane bul.


  • midesiz  (19.09.13 14:54:02) 
aslında öyle kafa dağıtılmıyor ya, dağıtanda ben bi gariplik ararım. ya bi maskedir ya da anlıktır. sen sessiz kendi halinde işinde gücünde takıl kendini düşün. biraz koptuğunu hissettir o korkar zaten.


  • kirazıseviyorum  (19.09.13 16:55:09) 
bence uzakta olduğunuz için sorun oluyordur. ayrıca sevgilinin elindeki tek koz arkadaşlarımla dışarı çıkarım seni takmam kozu. başka neyle seni gıcık edebilir ki..sen kendini yalnız ve mutsuz hissediyor olabilirsin ama o kendi perspektifinden seni güzel bir ülkeye gitmiş özgür bir adam olarak görüyor olabilir. düşünsene bırakılıp gidilmiş. ayrıca tüm bunları bosver. kendi sevgilimle ilişkimi düşünüyorum da yanyanayken çok mutluyuz, bir kaç gün ayrı kalalım anında tartışacak birşey buluyoruz ve hep boktan sebepler. bunlar hep özlem,hep aşk.. :) gerçekten.
ek olarak iş çok çok önemlidir ama sevecek birine de her gün rastlamıyorsun hatırlatayım dedim.

  • jam  (19.09.13 17:00:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.