[]

bir kızla arkadaşlık kurmak

selam duyuru ahalisi

şimdi benim bu güne kadar bırakın sevgiliyi hiç karşı cinsten arkadaşım bile olmadı. Tam sapım yani ben. bir kızla nasıl konuşulur ne yapılır hiç bilmem. Yani karşı cinsi tanımıyorum ben. Ne yapmalıyım? Nasıl diyalog kurabilirim mesela?


 
Merhaba ile başlayabilirsin mesela.

Arkadaşın arkadaşı kanalıyla tanışabilirsin.
Bulunduğun çevrede vardır mutlaka hatun kısmı.
  • cakabo  (18.09.13 16:38:31) 
kızlar farklı dünyadan değil. nasıl diyalog kurabilirim diye kasarsan başarısız olursun bence.

bu klişeyi yapmak istemezdim ama, erkekten çok kız arkadaşım var. erkeklerle konuştuğumdan farklı şeyleri konuşmuyorum sonuçta.

fakat direk tanımadığın biriyle nasıl diyalog kurabilirsin bilemiyorum. belki sık sık aynı ortamlara girerek başlayabilirsin. benim şimdiki arkadaşlarımın çoğu hala liseden. daha sonra pek aynı kafadan olduğum birisi çıkmadı. sonuçta herkesle arkadaş olmak zorunda değilsin, insanlar birbiriyle uyuşuyorsa kendiliğinden oluyor arkadaşlık.
  • king lizard  (18.09.13 16:42:00 ~ 16:50:15) 
ya tamamda benim asıl merak ettiğim, bugüne kadar diyalog kurmadığım için o tür ortamlara girince heyecanlanıyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum. ordan kaçmak istiyorum sanki. nasıl yenebilirim bu heyecanı, yoksa gerisi kolay


  • eskiden  (18.09.13 16:42:40) 
heyecana gerek yok; amacın arkadaşlıksa, karşındakini "kadın" olarak değil "insan" olarak gör.
bundan sonrası normal arkadaş edinme/ sevilen insan olma gibi:
doğal ol.
özgüvenli ol.
bilgili ol, bir şeyler bil, kendini geliştir, konuşacak konuların olsun, açılan muhabbetlere bir şeyler katabil.
sessiz olma, çok da konuşma (hele karşındakinin hiç anlamadığı bir ilgi alanından uzun uzun bahsetme).
ortak nokta, ortak ilgi alanları bul, oradan yürü.
  • pinkket  (18.09.13 16:47:21) 
mahsuscuktan onu erkek olarak düşün. ama küfürlü konuşamadığınız ve el şakası yapamadığınız bir ortamda olduğunu var say. (misal, yanınızda büyükler, öğretmenler falan varmış gibi) aynen böyle konuşulur, davranılır işte.

(cinsiyetçilik değil bu, sadece intibak için)
  • nereye bu gidis  (18.09.13 16:55:20) 
benim de sevgilim pek olmadı ama konuştuğum çok kız oldu. daha doğrusu kızlarla çok konuştum. sevgilisi olmayan biri olarak tecrübeli olduğumu söyleyebilirim galiba. bu arada konuştum dediğim de mesajlaşma olarak :( bende de saplık var. yüz yüze diyalog kurma yeteneğim yok.

bence önemli şeylerden biri sonraki mesajı tahmin ederek yazmak. 1 yıldır neredeyse hiç kızla konuşmadığım için şu anda tam örneğini veremiyorum. ama mesela bir konuya bağlayacaksın, ne aşamayla bağlayacağını düşün. bu mesaja şöyle cevap verir, ben de şöyle yazar oradan yardırırım falan diye.

yüz yüzeyken de biraz gülmek iyidir. gerçekçi gülün, sesli gülme işine çok girmeyin.
  • aguilas negras  (18.09.13 17:30:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.