[]

tanıdık geliyor mu bu muzik?

www.youtube.com




 
32.gun acilis muzigi mi o?


  • el desaparecido  (17.09.13 00:16:35) 
  • illegalstar  (17.09.13 00:26:26) 
son 40 saniyesi yolcu yolunda gerek şarkısını anımsattı.


  • montauq  (17.09.13 00:44:40) 
ilk kırk saniyesi şeytan ayrıntıda gizlidir müziğini anımsatıyor.
sonra başka şeyler geliyor aklıma. akerdeon girdikten sonra mısır ezgileri gibi geliyor, sanki o filmlerde duyduğumuz müzikler gibi. ya da loreene mckennit gibi falan. 1.40'tan sonrası da çok güzel. duygusal bi 90lar şarkısı gibi tınıyor ama çıkaramıyorum ne olduğunu. sonrası da güzel. 3.10'dan sonrası tekrar 90ar şarkısı gibi.

bilmiyorum. bi şeye benzetemedim ben de. çok şeye benzettim işte.
  • dahinnotha  (17.09.13 11:46:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.