[]

hollowlife mağduruyum

arama gücüne inandım ve buldum, duyuruda alkol satışı olurken benim alkol satışı olmayan duyurumu kaldırdı. Aşağıdaki duyurumda illegal içerik var mı ?

"satılık olmayan absinthe" başlıklı duyurunuz "hollowlife" tarafından aşağıda belirtilen gerekçe ile silinmiş.

Gerekçe: Yasal açıdan sorun oluşturabilecek aktivite/içerik.
Moderatör Notu: [yok]

Bir hata olduğunu düşünuyorsanız kendisine mesaj göndererek durumu bildiriniz, bu mesaja cevap yazmayınız.

Detay

Başlık: satılık olmayan absinthe
Duyuru: az önce satılık absinthe duyurusu açtım, legal değil diye silindi..
Saat 10dan sonra içki satışı yasak :)

olur da absinthe ihtiyacı olan varsa beni bulabilir,

NOT: bu ilan satılık ilanı değildir, absinthe hakkında bilgilendirme yapacağım :)

 
birazdan kanatlanmak istiyosun sanirim.


  • rentts  (15.09.13 12:39:07) 
sadece soru sordum, illegal içerik var mı diye.. Bunun için kanatlandırmaz herhalde


  • facebook  (15.09.13 12:40:45 ~ 12:56:51) 
Illegal olacak legallerin hepsi


  • cecilia  (15.09.13 12:45:13) 
Ihtiyaci karsilamak satmak ya da saglamaktir, kanunla belirlenmis saatlerin disinda yapamayacaginiz bir sey, en azindan boyle yorumlanabilecek "yuvarlak" bir duyuru. Hollowlife'a hak verdim, ben de silerdim.


  • nooneatall  (15.09.13 13:16:36) 
abi valla çok zorluyorsunuz ya. yani adama ananı öpeyim dersen niyetin bellidir ama ben iyi niyetli söyledim diyemezsin. yok ihtiyacı karşılıyormuş da satılık değilmiş. belli işte.


  • xenophobe  (15.09.13 13:18:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.