[]

Eve alarm sistemi

Selam dostlar, eve alarm malarm bişey taktırayım diyorum. Semt çakal çukal dolu. Pronete baktım, çok kötü şeyler yazılmış. Iyisi nedir bunun? Fiyatlar nasıl mesela?




 
Pronet kotu idi, ben orada calismaya basladim, duzeldi :)

Isin sakasi bir yana, polis, ambulans gibi hizmetleri saglayabilecek baglantisi olan bir alarm sirketi ile calisin, pronet olmasa bile.
  • nooneatall  (12.09.13 21:25:41) 
kiralama sistemlerde(pronet,tepe,kale güvenlik,mgs)ortalama aylık 70tl gibi bir rakan çıkar,dedektör sayısına göre bu rakan artar.
satın almak istersende temel paket diyebileceğimiz(1pır,1 manyetik kontak,panel,akü,trafo,keypad,siren)600tl civarı kurarlar,istersen alarm haber alma bağlantısı yaptırırsan yıllık 150-200 tl arası bir para vermen gerekir.
teknik anlamda sormak istediğin birşey varsa yardımcı olabilirim.
  • sealth  (12.09.13 22:30:48) 
yale alarm al kendin kur hocam.300 tl bir kere verirsin başka para çıkmaz


  • ceycey e  (13.09.13 00:58:55) 
İşin profesörü www.videofon.com.tr de Levent Beyden bilgi alınız.


  • excespeace  (13.09.13 08:19:38) 
kiralama sistemleri çok pahalıya geliyor.

bence yale alarm alıp 300 tlye (en iyilerinden biridir. pili çok uzun gider. kablosuz) buna ek 60 tlye pir hareket sensörü alırım kurarım.

evde olan biteni göreyim dersen, birde 400 tlye kamera sistemi taktırırım.

ilk başta çok para veririm ama yıllarca kafam rahat olur.
  • ceycey e  (05.10.13 06:30:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.