[]

Hiç ekmek yememenin ne gibi zararı olabilir ?

Selam arkadaşlar. Ömür boyu hiç ekmek yemezsek ne olur ?




 
benim sacim dokulmustu.
ayrica ekmekte d vitamini varmis

  • eranicus  (11.09.13 12:43:34) 
Karatay diyeti ekmeği yasaklıyor zaten. Beyaz ekmek için konuşuyorum, zaten yararlı bir şey değil ki?


  • gebere jackson  (11.09.13 12:43:48) 
Tıbbi zararını bilmem de şahsen ben doyamam, özellikle kahvaltıda mümkün değil.

Bu arada beyaz ekmek pek hırlı bir şey değil evet de, köylerde doğal unla kendi yaptığı ekmekle büyüyen 80lik nineler seni beni döver, bu da bi gerçek.
  • saatgeceninonikisi  (11.09.13 12:44:22 ~ 12:47:09) 
doymazsın


  • vodianova  (11.09.13 12:44:33) 
Çok rahat doyarsın alışırsan, hiçbir şey de olmaz.


  • whoosie  (11.09.13 12:49:16) 
yerine başka karbonhidrat kaynağı tüketirsen pek sorun olmaz ama yine de şeker dengesi bozulabilir ve bünyen zayıf düşebilir bence. yani ekmeği tamamen kesmek de pek sağlıklı birşey değil karatay vb. diyetlere güvenmemek gerek diyet listesi kişiye özel olmalı.


  • feykalade  (11.09.13 12:52:08 ~ 12:52:27) 
yeterli besin alırsan yararı olur, zararı bırak...
ekmek denen şey ucuza karın doyurmak için yapılan, büyük bir kitleyi az masrafla tok tutmayı amaçlayan birşey sadece. zararı ancak ekmeğin besin değerlerindeki vücuduna kazandırdığı vitamin vs. ögeleri başka kaynaklardan alamaz, ihtiyacını tamamlayamazsan olur.

ekmeği bırakalı aylar oluyor ve ekmeği bırakmam sayesinde bir öğünde yediğim asıl yiyeceği neredeyse iki kat fazla yiyebiliyorum, daha fazla protein, karbonhidrat... demek bu. tabiki sporla desteklenmediğinde de göbek demek olabilir.

ekmek sana verdiği besinlerin tek kaynağı değil, alternatifsiz değil.
  • ucan spagetticanavari  (11.09.13 13:07:04) 
Bir çok fayda görür, nokta kadar zarar görmezsin.


  • arnold schwarzeneger  (11.09.13 13:18:54) 
beynin enerji kaynağı glikoz, glikoz deposu da karbonhidrat gibi bişi. karbonhidratı en güzel ekmekten alırsın. ha yok ille yemeyeceksen makarna pirinç bulgur falan lazım.
glikozu şekerden alırım da diyemiyosun. insulin fırlatıp düşürüyor arkadaşı. beyaz ekmek makarna pirinç için de geçerli bu.
bence sen çok fevri davranma gene. sabahları iki dilim tam tahıllı ekmek falan ye. enerji olsun beyne.
  • xfox  (11.09.13 13:23:36) 
2-3 yıldır yemiyorum bir şey olmadı ama bira içiyorum, sıvı ekmek işte.


  • mega idea  (11.09.13 13:49:53) 
zaten 1 seneye yakındır yemiyorum da ileriye dönük bir zararı olabilir mi diye merak ettim. dışarıdan vitamin almak gerekirse alabilirim.


  • bacardi cola  (11.09.13 13:54:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.