[]

Maaş sorunu

Lanet olası bi işe girmişim de haberim yokmuş. 1'inde ödemeleri gereken maaşı 4'ü ya da 5'inde vereceğiz dediler. Tamam dedim. 5'i geldi ödeme bekliyoruz 10'unda vereceğiz dediler tamam dedim yine. Bugün itibariyle ayın 10'u oldu, patron ve maaş işleriyle ilgilenen diğer kişi şehir dışına çıkmışlar dün gece, hatta yurtdışına devam edeceklermiş. E bunun 10'unda olacağı belli bir şeydi.Yalan söylediler diyebilirim. Şu an ne yapabilirim hiç bilmiyorum. Patronlar gelene kadar işe gelmeyesim var ama o zaman da sorun olur hiç alamam maaşı diye tırsıyorum. Ne yapmalıyım sizce?




 
orospu çocukları diye destek çıkıyorum ne yapılacağını bilmiyorum.


  • lord  (10.09.13 16:49:38) 
işten ayrılmayı göze alıyorsanız noterden ihtarname çekin ve 1 hafta süre verin. eğer ödeme yapılmazsa ödeme yapılana kadar işe gitmeyin.


  • dahili meddah  (10.09.13 16:51:43) 
  • asilyis  (10.09.13 16:51:59) 
kobilerin kaçınılmaz sonu bu aga. kurumsal olacak çamurdan olacak.


  • japon askeri  (10.09.13 19:04:12) 
maalesef 20 gün geçmeden bir şey yapamıyorsunuz.Yani 5inde yatıcak olan maaşınız 26sında da hala yatmamışsa ihtarname bir işe yarıyor. Ben daha önceki işimde her ay düzensiz tarihlerde maaş alıyordum, ya kabulleneceksiniz ya da başka bir iş bulup çıkacaksınız. işe gitmemeniz hiçbir şeye yaramaz hele de yeni girmişseniz işe 2 ay deneme süresindesinizdir ve sizi her an çıkartabilirler.


  • gkk  (10.09.13 22:06:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.