[]

Bağış yapabileceğim bir kurum arıyorum.

Merhaba arkadaşlar, yardıma muhtaç çocuklara eğitim veren, dine ve dogmalardan uzak duran bir kurum arıyorum, bir bağış için(kurban ya da burs). Aklımda Darüşşafaka geliyor, ekşiden okuduğum kadarıyla bu tanıma uyuyorlar ama bir de size danışayım istedim. Var mıdır böyle güzide kurumlar?




 
Üniversitelerde tanıdığınız varsa direk onların aracılığıyla verebilirsiniz öğrenciye. Onlar bilir yardıma ihtiyacı olanları. Tanıdığınız yoksa ben birileriyle temasa da geçirebilirim sizi. Hele ki özellikle bu dönem bursa ihtiyacı olan öğrenci bolca var.


  • onexey  (09.09.13 09:54:25) 
Hocam, maalesef burs şeklinde verebileceğimi düşünmüyorum, kendime ancak yeten bir gelirim var. Tek seferlik, işte kurban miktarı kadar bir bağış yapacağım. Ama tek sefer de olsa bir öğrenci bulabilirsiniz aslında.


  • hiperaktifmanyetik  (09.09.13 09:59:26) 
darüşşafaka en iyi seçim bence, doğrudan bir gariban öğrenci bulamazsanız tabi ki.

yalnız (yanlız mıydı lan yoksa) özür dilerek söylemeleyim ki ibadet olarak kurban kesmek yerine para verirseniz kurban ibadetini yerine getirmiş olmazsanız, yok sadece miktar belirlemek için ölçü olarak kurban miktarını kullandıysanız affedin beni.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (09.09.13 10:38:14) 
dolma nedir?

tegv'e verin.
  • ben smyrna  (09.09.13 10:41:55) 
çağdaş yaşamı destekleme derneği ve lösev


  • innerbliss  (09.09.13 10:42:39) 
elbette lösev


  • joehigashi  (09.09.13 10:43:34) 
Dun sokakta aglayan bi kiz gelip erkek arkadasimdan yardim istemis,yasli bi adam tacize kalkismis erkek arkadasim da gormus biraz, kizi uzaklastirmis konusmus,18ine yeni girmis,anne baba ayri,baba hapiste anneden siddet goruyo cocuk,bi ay olmus istanbula geleli,bi gun once anneyle fena tartismis sabaha kadar adam olcaksan ol yoksa bu evden cesedin cikar falan demis anne,cocugun telefonunu falan almis,kiz da sabah erkenden cikmis,ne telefon ne para hoc bir sey yok,cok akilli bi kiz,parca parca hayati,ama konusmasi, tavirlari cok duzgun. Bi sekilde biz anneye teslim ettik,aile dostlari bi amca geldi almaya,ilgi istedigi icin kacmis evden biraz da. Bu yil ygs e girecek,ben kitap yardimi yapicam,dilerseniz siz de dersane ya da para yardimi yapabilirsiniz,kiz akilli ve hedefleri olan bi kiz, ben arada gidip gormeyi de dusunuyorum.


  • coronaa  (09.09.13 11:41:33) 
beşir derneği de olabilir.


  • diss0640  (09.09.13 12:28:52) 
arkadaşlar cevaplar için sağolun. yardımı kurban yerine düşünmüyorum. vicdani bir olay olacak bu.

dolma saçma olmuş, düzelttim. ya vereceğim miktar fazla olmayacak, dalga geçer gibi de olsun istemiyorum. bana mesaj atan arkadaşlara döneceğim. tekrar teşekkürler.
  • hiperaktifmanyetik  (09.09.13 21:28:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.