[]

ssg entrysi

şimdi arkadaşlar sözlükte (bkz: makul faşizm) adında bir başlık açılmış ve başlığın ilk entrysi (robin, 06.09.2013 15:35)şeklinde oluşmuştur.

asıl konumuz olan 2. entry ise (ssg, 06.09.2013 15:38) şeklinde.

işin tuhaf kısmı ise ssg nin 3 dakika içinde mevzu bahis olan başlığı solda görüp, hakkında bir şeyler düşünüp 5 paragraftan oluşan bir entry yazması nasıl oluyor?

ssg başlık açmadan önce çevresinden birine söyleyip kısa bir bkz yazmasını rica ediyor ve ardından bir metin belgesine not aldığı entrysini mi yapıştırıyor?

antik.eksisozluk.com

bu konu nasıl meydana geliyor?

 
  • [silinmiş]  (06.09.13 16:45:21) 
1. başkasına ait olup silinmiş olabilir


  • ssyumusakg  (06.09.13 16:46:52) 
makul faşizm entrysi 15.33'te zaten hazır ssg'nin. burada makul faşizm için bakınız vermiş. onu gören robin de o başlığı bakınız ile doldurmuş daha ssg yazmadan. ssg de onun üstüne entrysini girmiş. yani robin'den öyle bir istekte bulunmamış olabilir. başlığın fikir babası ssg gibi duruyor.

edit: ssg de fikir babası değilmiş başlığın. ama robin'in ssg'nin entrysinde görüp de doldurmuş olma olasılığı yüksek yine de.
  • lemmiwinks  (06.09.13 16:47:17 ~ 16:52:38) 
şey olmasın bu güncel bir başlığa verilmiş bir bkz olup da ikisi de boş bkz olduğunu görüp aynı anda doldurmaya yeltenmiş ve ssg biraz geç kalıp 2. olmuş olabilir mi?

edit: tahmin ettiğim gibiymiş lemmiwinks olayı açıklığa kavuşturmuş dağılabiliriz
  • rotten head  (06.09.13 16:47:56 ~ 16:48:44) 
  • midesiz  (06.09.13 16:48:02) 
başlığın başa kalması diye bişey var :))


  • coripack1  (06.09.13 20:55:28) 
ssg boş bakınız doldurmaya başlamış, bitirmeden 3 dakika önce robin başka bi bkz vererek başlığın ilk entrysini girmiş. ssg submit ettiğinde ikinci entryi girmiş.
başlık başa kalsa bile entry numarası sabit kalıyor, o yüzden başa kalma olmamış.

  • spankenstein  (06.09.13 22:49:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.