[]

Mad Men? The Mentalist?

Eşimle beraber bir sonraki her bölümü merakla bekletecek bir dizi arıyoruz. Hangisi?




 
ikisi de öyle bir sonraki bölümü merakla bekletecek diziler değil. hele mad men, diyalogların ve detayların tadını çıkara çıkara izlenecek bi dizi.

illa ikisi arasından aramıyorsanız yine aklın ön planda olduğu white collar, orphan black, suist öneririm, daha heyecanlı diziler.
  • tescillimarka  (04.09.13 22:25:06) 
kesinlikle sherlock.
allahsızlar öyle yerde bitirdiler ki meraktan geberezaaam. (sadece sezon finali değil her bölümü böyle bu arada)

  • papillon7  (04.09.13 22:29:40) 
person of interest.


  • esmer  (04.09.13 22:37:56) 
ikisi arasındaysa mad men. gelişen bi hikaye var. mentalist'te ise her bölüm çözülen vakalar falan. tavsiye olarak verilen person of interest de benzer şekilde. tırt yani. ama mad men iyidir, biraz yoğunlaşmanızı bekler sizden. illa dibim düşsün manyağı olayım dersen breaking bad, game of thrones derim.


  • icim urperiyor  (04.09.13 22:51:43) 
ikisi de kesinlikle.


  • p girl  (04.09.13 22:55:01) 
person of interest +1


  • albayrak  (04.09.13 23:11:41) 
mentalist çok güzel dizidir ama her bölüm farklı bir dava işlediği için sonraki bölümü çok merak ettirmez. x-files gibi sezon ortalarında 1-2 kere ve sezon finallerinde baş karakterin hayatıyla ilgili önemli olaylar döner sonraki bölümü merak ettirir.

mad men de öyle aman şimdi ne olacak eyvah dedirtecek bir dizi değil.

game of thrones +1 ama sonraki bölümü meraktan çatlatma rekoru lost'tadır hala bence.
  • r_u_h  (05.09.13 00:54:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.