[]

tırnak batması

Ortopedi bölümü mü cildiye bölümü mü ilgilenir? Hangisi daha doğrudur?

Randevu alırken ortopedi diye başlamıştım ama cildiyeye yönlendiriyoruz biz genelde bu şikayetle gelen hastaları dediler, emin olamadım.


 
ayak sağlık merkezlerine gidin, daha iyi ilgilenirler. tecrübeyle sabit.


  • esmer  (02.09.13 21:35:57) 
çektirmek son çare olsun. çünkü o meret o şekilde iyileşmiyor. geçici bir çözüm.


  • alcak makine muhendisi  (02.09.13 21:40:52) 
Hastaneler tırnak batması için kalıcı bir tedavi uygulayamıyorlar zaten. Yıllar önce sadece ayak sağlığıyla ilgilenen bir merkeze gitmistim şu ana kadar batma tekrarlanmadı. Adı asmer gibi bir seydi sanırım.


  • dırırırım  (02.09.13 21:42:30) 
peki ortopedi mi cildiye mi? kimse bu soruma cevap vermedi :(


  • rabbititus  (02.09.13 21:56:12) 
illa hastane diyorsan ortopedi...


  • alcak makine muhendisi  (02.09.13 22:31:49) 
ikisi de değil, ayak sağlığı merkezi diyoruz ya işte? :)


  • esmer  (02.09.13 22:31:59) 
Genel cerrahi


  • compadrito  (02.09.13 23:36:10) 
ortopedi. şöyle ki, zamanında bu iş için cildiyeye gittiğimde bana çeşitli solüsyonlar verdi ve solüsyonlar ağrıyı azaltmak içindi. en sonunda ortopediye gittiğimde ise minik bir ameliyat oldum(tırnağı çekmediler) ve 4 yıldır mutlu mesut yaşıyorum. Not: geçmiş olsun


  • by the power of grayskull  (03.09.13 10:14:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.