[]

indirirken izleten torrent programı

selam.

sanırım bittorent'te öyle bir özellik vardı? sıralı bir şekilde indiriyordu, yüzde bi kaçı dolsa bile izlemeye başlayabiliyorduk.

utorrentte öyle bir özellik var mı?

 
parça parça indirme yapar torrent, yani bir başından bir ortasından bir sonundan parçalar indirir sırasız olarak...
izlemeyi deneyebilirsin gom-vlc gibi oynatıcılarla, ancak ya hiç izlenmez ya da birkaç saniye sonra atlama yapar, takılır...

baştan sona düz olarak indiren torrent programı var mı bilmiyorum, ancak utorrent ile olmaz o iş.
  • ucan spagetticanavari  (01.09.13 18:20:42) 
put.io veya benzeri siteler yardımıyla yapabilirsin. tam olarak indirirken izlemek olmasa da 3-4 dakikada kendi server'ına istediğin video dosyasını indiriyor. sitedeki player yardımıyla izleyebiliyorsun. başka türlü diğer arkadaşların da dediği gibi torrent karmaşık indiriyor.


  • sarhosken alinan hesap  (01.09.13 18:45:46) 
ace stream. bir bakın.


  • Skey295  (01.09.13 18:55:01) 
alldebridin torret özelliğinde var. ama ücretli. pekala makul.


  • cetoxim  (01.09.13 20:14:04) 
qbittorrent diye bir client var. onda sıralı indirme özelliği varmış diye duydum ama adam gibi çalıştığına şahit olmadım. bir de sen dene istersen.


  • spanglish  (01.09.13 22:18:14) 
gomplayer da izleniyor ama indirmeye baştan başlıyacağı kesin değil.ses gidiyor görüntü gidip geliyor takılıyor.bence zordur hiç kasma.


  • glamdr1ng  (01.09.13 22:51:34) 
utorrentte öyle bir özellik yok. popcorn time kullanabilirsin. direk o amaca yönelik.


  • spanglish  (20.06.14 14:35:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.