[]

lahmacun yemek için yer ?

beyler hatun kişiyle lahmacun yemelik yer lazım ama fiyatları çok parlak olmasın.ama kamyoncu lokantasıda olmasın.bide gittiği yerin tecrübesiyle yazan arkadaşlar olursa daha güzel olur.

incir'lide ali usta vardı o kapatmış yiyenler bilir orası güzeldi.

şehir:istanbul.

 
  • la traviata  (28.08.13 16:29:58 ~ 16:30:21) 
sultanahmet tarafına gidebilirseniz. hira lokantası, kadırga'da. daha önce lahmacun yememişiz biz diyeceksiniz. o kadar da güveniyorum. çok çok iyi. ağzım sulandı yazarken:) esnaflokantası gibi mesela kredikartı geçmiyorama gerçekten gidin..
www.tubiba.com

  • kaputt  (28.08.13 16:30:45) 
istanbulun en iyi lahmacunu diye vedat milör tarafından onaylanmış bir yer var
lahmacunu hala 3 lira, salaş küçücük bir restoran
etleri falan da enfes lezzetli

öz kilis

fatihte, kız yurdunun karşısında, hırka-ı şerif camii'nin arasında

arada sırada öglen ofisten kaçıp, 45 dk yol çekip giderim, hala harika.
  • cruseo  (28.08.13 16:41:35) 
oz kilis'in lahmacunu uzerine henuz lahmacun yemedim.


  • co2s2  (28.08.13 17:22:33) 
valla güngören köyiçinde hizmet kardeşler diye fırınlı bir kasap var. düzgün nezih bir yer. genelde aileler gidiyor. bir antepli olarak o muhite yakın en güzel lahmacunu orada yedim.

2.beylikdüzünde kilis sofrası dürümcü bayram

3.laleli'de çavuşoğlu
  • romayi kurtaran itfaiyeci  (28.08.13 18:03:07) 
gungoren koyici'nde gunaydin firin kasap. antep usulu isteyeceksin ama diger lahmacunlar yalandir. antepli olarak tercih ederiz.


  • lorenzen  (28.08.13 18:41:58) 
altunizade - bağlarbaşında hakiki kebap var çok lezzetlidir ve nezih bir yerdir. lahmacun 3.5 tl olması lazım


  • greenshadow  (28.08.13 18:44:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.