[]

Yol vermeyen kadınlar

Acaba bana mı denk geliyorlar hep? Mesela 3buçuk kişilik kaldırım var, onların üçü yanyana kahkahalarla geliyorlar. Ben yan dönüp buçukluk yerden geçiyorum, onlar aynen muhabbetlerine devam ediyorlar.

Bir keresinde çekilmesem nolur acaba dedim, son saniyeye kadar onlarda bir değişiklik olmayınca ben omzumu çektim sıkıştım, yoksa çarpacaktım.

Siz de farkediyor musunuz böyle bir şey?

 
evet, geçende bu kadınlar yüzünden kenardaki ağacın dalları koluma girdi ya da ben onlara girmek durumunda kaldım.


  • hoppala  (28.08.13 15:10:03) 
  • la traviata  (28.08.13 15:12:56 ~ 15:13:14) 
inan aynısını dün taksim'deyken attım ortaya ulan çarpsan abuk subuk konusacak bu sefer yolun ortasında.

edit: hee bide bunların boy ortalaması genelde 1.50 ile 1.69 arasında.
  • lord  (28.08.13 15:15:18 ~ 15:17:16) 
teyzeler degil sadece her yastan kiz cekilmiyor haklisin


  • evil genius  (28.08.13 15:16:22) 
Evet, şirkette genellikle "havalı" kadınların bu tutumda olduklarını gözlemledim.


  • long live rock n roll  (28.08.13 15:17:58) 
yahu geçen gün televizyon taşıyorum büroya. kaldırımı full otobüs bekleyenler parsellemiş. tek kişilik geçiş var ve önümdeki amca yarım adımla yürüyor. neyse kalabalıktan çıktık yol açıldı derken benim amca tam açık yola gireceğimiz yerde bir anda durdu. diyorum dayı bir çekil de geçeyim, diyor "ne demek kardeşim geç geç" :@

mesela bizim burada marketten geliyorum kaldırımda 5-6 tane teyze çember kurup muhabbet ediyor.

yürürken bir anda durup arkalarına falan bakmaları çok ayrı mevzu. hayır otobüsleri de hep bu teyzeler dolduruyor arkadaş.

yav daha neler neler var da işte..
  • patr  (28.08.13 15:18:00) 
baktın karşıdan gelen hiç istifini bozmadan bodoslama geliyor. sen de bozmadan geleceksin, gerekirse omuz omuza çarpışacaksın. kaldırımda artistlik yapanlara bir omuz atıver, bak nasıl şekli şemali değişiyor. kimisi de omuz atacağını fark ederek hemen yan dönüyor. denemesi bedava.


  • Huan8  (28.08.13 15:19:34) 
@huan8 işte onu diyorum abi bu sefer sende yol vermesen saçma salak konuşacak belli yani bu.


  • lord  (28.08.13 15:22:17) 
konuşsunlar abicim, hiç muhatap alma. hatta yüzsüzlük de yapabilirsin bu tür cins insanlara. suratına bile bakmadan pardon de geç git. ne diye dinleyeceksin böyle insanı. daha yolda yürümesini öğrenememiş, konuşarak anlaşabilecek misin? aslında çözümü şöyle de yapabilirsin: tam karşılaştığın anda iyice yavaşla ve dur. o kendini zaten san göre ayarlayıp geçmek zorunda kalacak. çarparak geçecekse de oha yani artık.


  • Huan8  (28.08.13 15:26:20 ~ 15:27:21) 
geçerken omuz atarak geçme, elinle hafif iterek kendi yolunu kendin al. elinle iterken kızın yüzüne bakma :)


  • facebook  (28.08.13 15:52:41) 
bi kadın olarak hemcinslerimin bu tutumundan ben de rahatsızım. Bi ara senin gibi buçukluk yerden geçiyordum sonra ulan ben ne geçicem buçukluk yerden dedim ve bodozlama yürüyorum artık. Sonuç; sürekli bir tartışma yaşanıyor.

- 'YAVAŞ BEEÖÖÖ'

+ 'Azıcık nezaket, biraz önüne bak, azıcık yol ver... Kamyon gibi yürüyorsun' diyorum, daha çok kızıyorlar.
  • kaçanbalık  (28.08.13 16:06:13) 
@facebook
bu
yana çekilme ortalarından geç
  • soothsayer  (28.08.13 16:24:36) 
bir de şu olay var, farklı yönlere giden iki kişi muhabbet ediyordur kaldırımı kaplayacak şekilde, sen de tam şunları geçeyim diye hızlanır hamleni yaparsın, işte o sırada bu yavşaklar seni görünce muhabbetlerini bitirir, senin sollamana izin vermez. Sen de sik gibi kaldırım dışına falan çıkarak geçersin. Yüzlerce kez karşılaştım bu o.ç. durumla senin vasıtanla içimi boşaltayım.


  • neverletyougodown  (28.08.13 16:35:02) 
biliyorum hayvanlık oluyor ama bodoslama dalıp çarpa çarpa geçiyorum. zaten hızlı yürüyen biri olduğumdan hemen uzaklaşıyorum. bir şey söylüyorlarsa da anlaşılmıyor. anlaşılsa da siklemiyorum.


  • henrychinaski  (22.09.13 00:41:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.