[]

istanbul'da abiye elbise alinabilecek yerler
soyle ki, kisa bir sure sonra nisanlaniyorum. nisan bir otelde olacak. anadolu yakasinda ikamet ediyorum. onerilen bazi yerlere baktim fakat dogru duzgun bir elbise bulabilmis degilim. cogu gullu dalli, tasli ve bana hitap etmeyen seyler... "nisanlanacagim onun icin bakiyorum" falan diyince hele aman allahim! nerede dev tasli, sagindan solundan bir seyler cikan elbise varsa onu cikarip koyuyorlar onume. biraz daha sade, zarif, sik elbiseler bulabilecegim abiye satan yerler ariyorum. yardimci olursaniz pek cok sevinirim.

hacım ipekyol'da çok fena indirim var.
- lord
(28.08.13 11:58:42)

haftasonu çok yakın arkadaşım evleniyor. bu yüzden bir çok yeri gezdim elbise için. kadıköy opera çarşısı diyorum. bir de ordan çıkıp altıyola in. altıyoldan stad yönüne doğru giderken sol tarafta bir sürü asbiyeci var. şatafatlı bişi istemiyosan nişanlanıcam deme de arkadaşımın düğünü de. daha farklı şeyler gösteriyolar o zaman
- esek sipasi
(28.08.13 11:58:57)

Debenhams a bak. Mecidiyeköy Cevahir'de yalnız. Çok güzel kokteyl elbiseleri oluyor. Bir de Zara ya H&M e filan bak.
- old possum
(28.08.13 12:05:11 ~ 12:05:25)

evet hepsini not aliyorum, haftasonu kadikoy'den baslayip bi turlayayim. calismiyor olsam her sey daha kolay olacak da, iste calisinca is cikisi cok fazla dolasma sansim kalmiyor. forever new dediler bir de, oraya da bakayim. tovbe zaten bir de daha nisanlanicam falan demem, bi arkadas ekolu candir :)
- druid of the sun
(28.08.13 12:09:49)

fatih bu işin yeri.
- sanal cicek
(28.08.13 13:55:11)

Ben Debenhams'tan almıştım, oraya kesin bak.
- locococo
(28.08.13 15:37:14)
1