[]

atılan email e cevap vermeyen insan

çalıştığım şirkette bazen attığım maile cevap vermeyen insalar var. benim üst pozisyonumda da değiller, kıdem olarak eşitiz hatta altımda çalışanlar da var. sadece ben değil başkalarının da attığı maile cevap vermiyor bu kişiler. adamın sülalesi rahat heralde.

maili okuduktan sonra iki satır cevap yazmaya üşenenlerin orospu çocuğu olduğunu düşünüyorum. siz ne düşünüyorsunuz?


 
mailde yazdığın şeye cevap verilmediğinde orospu çocuğu denecek kadar önemli bir şey yazdığın halde bunu onlarla konuşmak yerine burada gelip duyuru açmandan senin bulunduğun pozisyona yakışan kalifiyede olmayan bir insan olduğunu düşünüyorum.


  • pain of liberation  (27.08.13 00:36:34) 
Bu küfürü onların yanında edersen ağzını burnunu kıracaklarını düşünüyorum.


  • EXXE01  (27.08.13 00:36:35) 
@pain of liberation yazdığım önemli önemsiz fark etmez. çok meşgulum ayağına yatıp götünü devirerek çalışan birçok insan var. hepsini tek tek arayıp sen orospu çocuğusun diyemem ya.


  • kafkef  (27.08.13 00:46:08) 
milletin arkasından orospu çocuğu diyeceğime kenara çekip "birader bu yanlış, bunu yapma" derdim sanırım, düşüncem bu. her insanın tatlı dilden anlayabileceğine inanan bir insanım, en azından ilk aşamada. Ha bunu yapamayacak kadar özgüven sorunu yaşayan birisi isen tekrar bir konfirmasyon maili atarsın, müdürünü vs. cc'ye koyarsın.
velhasıl, çok stres yapma kendine :)

  • coding4life  (27.08.13 01:06:22) 
Cevap vermediklerinde bu durumu lehime kullanmaya çalışırdım. Söz gelimi attığım mailde bilmemne raporunun durumunu sorduysam ve o bilmemne raporu müdüre verilecekse bir daha asla sormam ve hatırlatmam o kişiye.

Müdür o raporu sorduğunda da "bilemem şu kişiden haber gelmedi" derim.

Ya da attığım maile şefimi/amirimi/müdürümü de cc veya bcc eklerim. Maile de "bu sefer yanıt vermeniz ümidiyle" gibi birşey eklerim.

O kişilerin o.ç değilde aptal olduklarını düşünüyorum.

Buraya olumsuz mesaj yazanların da bizzat o cevap yazmayanlar olduklarını düşünüyorum.
  • Nocturne  (27.08.13 01:32:28 ~ 01:33:35) 
coding4life çok haklı. bu pasif agresif duruşunuz hiç bi işe yaramaz şu aşamada.


  • roket adam  (27.08.13 09:01:05) 
öğrendik ki maile cevap atmayan insanlar karşıdakilerin özgüven sorunu yaşadığını düşünüyormuş. ne alakası var arkadaşım. 20 tane mail atıyorum, 5 tane cevap geliyor. 15 kişiyi tek tek kenara çekecem ki içinde kadınlar da var, birader bunu yapma diyeceğim, yoksa özgüvensiz oluyorum öyle mi. onun yerine direkt orospu çocuğu diyorum işte daha mantıklı.


  • kafkef  (27.08.13 09:23:25) 
arkadaşın dediği gibi bir sonrakinde cc ye müdürü koy, yine cevap gelmiyorsa yine müdürü cc ye koyup ivedi cvp rica ediyorum yazarsın olur biter.


  • charlesbukowskiineksi  (27.08.13 09:35:38) 
Düzeltici  / Önleyici / İyileştirici Faaliyet ( DÖFİ ) kaydı açabilirsiniz.
kurumunuz kalite yönetimine ne kadar önem vermiş ve kurumsal yapısı ne kadardır bilmiyorum ama gönderdiğiniz kişi sayısı baz alınırsa ve işlemler mail üzerinden yapıldığına göre kağıt işlerinde bir kalite yönetim sisteminin var olduğunu düşünüyorum.çalıştığım kurumda bu şekilde bir uygulamamız var hatta kendinizden üst pozisyonda birisi için bile döfi kaydı oluşturabiliyoruz.

  • arafa  (27.08.13 10:14:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.