[]

Gece 00:15'de Sabiha'dan Atatürk'e ulaşım

Sabah 6da Atatürk'ten yurtdışı uçuşum var. Atatürk'e biletler çok pahalı. Gece 23:15 uçağı ile 00:15'de Sabiha'da olsam Sabiha'dan Taksim'e son Havataş ile 01:00'da geçebilirim ancak ondan sonra Taksim'den Atatürk'e nasıl geçeceğim? Havataş yokmuş o saatte. (Ankara'dan geleceğim)




 
sabihadan kalkan e-10 cift biletli otobüsler var
www.iett.gov.tr

onlarla uzuncayir duragina kadar gelirsin uzuncayirdan metrobüs ile sirinevler yaparsin oradan da bi taksi.. cok yazmaz.
  • Mügüs  (26.08.13 15:01:47) 
o saatte metrobüsün çalıştığını biliyorum sadece. sabihadan metrobüs, atatürke en yakın durakta in, sonrası taksi.


  • yakuza123  (26.08.13 15:01:49) 
Taksim'e Havataş ile geldim diyelim. Buradan Atatürk'e nasıl ulaşırım mesela? Biletlerde fark çok uçuk: Sabiha 54 TL Atatürk 174 TL.


  • gokyuzu gibi  (26.08.13 15:44:25) 
Sabihaya giden metrobüs mü var? ben mi yanlış biliyorum ?

Bence en iyisi son Havataş ile taksim. Taksim dende gece dolmusları ile atatürk e en yakın destinasyona gitmek. Ondan sonra da 10 tl lik bir taksi yolculuğuna bakar iş
  • rosencruz  (26.08.13 17:09:05) 
sabihaya metrobüs tabi ki yok, yukarıda Mügüs yazmış, otobüsle uzunçayır oradan sonrası metrobüs+taksi maliyet en fazla 40-50 tl. çok bavul yoksa havataş kullanmaya değmez. 174 tl ye esenlerden karsa gidersin.


  • yakuza123  (26.08.13 21:37:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.