[]

İspiyon yapamıyorum ve karmam yok

ispiyon nasıl yapabilirim. o buton yok. bir de karmam olması için neler gerekiyo?




 
karma için 500 entry lazım, ispiyon yeni yazarlara verilmiyor. mesaj atıp isteyebiliyorsunuz.


  • rodeocu  (23.08.13 12:44:39) 
500 entryim var zaten. kimden isteyebilirim ayrıca yeni yazar da sayılmam 2 küsür yıl oldu


  • cemlemikonusuyorsun  (23.08.13 12:48:14) 
ispiyon butonu sadece yalakalara veriliyor diye biliyorum.


  • midesiz  (23.08.13 12:53:59) 
moderatörlerin hiç biriyle tanışıklığım yok, muhabbetim de yok ama ispiyon yetkim var? nereden çıkartıyorsunuz yalakalara verildiğini?


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (23.08.13 12:56:55) 
ispiyon yetkim bana 1000 entry girdiğimde verilmişti yanlış hatırlamıyorsam karmamla birlikte

karman olması için yanlış bilmiyorsam eğer yazdıklarından birçoğunun beğenilmesi gerekiyor kendimden örnek vermem gerekirse 1964 entry girdisinin 1485i en beğenilenlerde karmam aklıselim. ama karmam düştü çünkü bir dönem yazdığım kadar yazmıyorum ilgilenmiyorum sözlükle. bu benim bildiğim tabi, karma konusunda çok net bilgi sahibi değilim
  • tuborg yesili  (23.08.13 13:00:19) 
karmanın beğenilme ile ilgisi yok.
entrylerinin oylanması ile ilgisi var.
yani troll olup hiçbir enrtry in beğenilmese de karman olur.
  • ne nicki be  (23.08.13 14:01:47) 
eskiden eksi karmalar da vardi. artik olmadigi icin troll olunca 500 entrye sahip olsan da bir karmaya sahip olamiyorsun. yalniz troll olmadigin halde de karman gorunmeyebilir. entrylerinin oylanmasi gerek.
ayrica ispiyon tusu da yeni yazar olup sozlugu pek bilmeyenler habire ispiyonlamasin diye onlar icin kaldirilmis durumda sanirim.

  • bohr atom modeli  (23.08.13 14:16:38 ~ 14:18:19) 
valla benim de 300 tane fala nentrym var, karmam yok ama ispiyon var. 7 yildir yazar olmamla da ilgili olabilir tabi.


  • mat couthon  (23.08.13 15:01:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.