[]

Kaygı ve Endişeyle Nasıl Baş Ediyorsunuz?

Özellikle sağlık konusunda en ufak şeyi kafama çok takıyor, istemeden hep kötü senaryoyu düşünüyorum. Bununla psikolog veya psikiyatriste danışmadan baş edebilen var mı? Nasıl yapıyorsunuz?




 
mutlaka uzmandan yardım almalısın.anksiyete ve takıntın var.


  • rock n roll  (23.08.13 12:10:37) 
Milyonlarca insanın hiç birşeyi takmadığı halde başına bir iş gelmeden nasıl yaşadığını düşün. Sen bir istisna değilsin, herkes gibisin. Onlara birşey olmuyorsa sana da olmayacaktır.


  • taqster  (23.08.13 12:11:23) 
boş bi hayat yaşıyosan sürekli böle şeyler kafana takılır dolu dolu heyecanlı yarına umutla bakarak yaşa aklına bile gelmez.


  • zlatanibrahimovic11  (23.08.13 12:13:03) 
Bende bu süreç son bir aydır inanılmaz şekilde azdı yalnız değilsin..Aslında kendime yardım etme konusunda başarılı bir insanımdır geçmişte de buna benzer sıkıntılarım olmuş kısmen psikoloğun yönlendirmesi kısmen benim azmimle bir şekilde üzerine giderek baş edebilmiştim fakat diyorum ya şu bir aydır kendime yardım edecek mecali bile bulamıyorum, karamsarlık, her olayın en boktan yönünü düşünmek, olayları kafada saçma sapan şekilde kurgulamalar ve bir yığın saçma sapan düşünceler.. Yarın bir psikologla randevu aldım kendine yardım edecek gücü bulamıyorsan bence psikoloğu düşünmelisin.. Evet genelde istanbulda psikologlar malesef çok pahalı ama sonuçta bu durumda stres yaratarak fiziksel rahatsızlıkların da kaynağını oluşturabilecek bir şey.. Bence kafanda psikolog veya psikiyatr a dair ne gibi ön yargıların varsa silmeye çalış ve yardım alma yolunu seç.


  • joehigashi  (23.08.13 12:29:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.