[]

evlilikle ilgili soru

bi arkadaşım daha evleniyor..

hem evlilik için ailenin yaptığı baskıdan hemde hazır olmadığımı düşünmediğimden evliliği düşünmüyordum ama arkadaşlarımın evlendiğini görünce bende mi sorun var diye düşünüyorum. Güzel bir kariyer, güzel bir maaş, çokta çirkin olmayan bir yapıya sahibim fakat bırakın evlenecek kızı, kız arkadaşım bile yok.. Olmamasını hiç dert etmedim ama bu yaşta (28) olmaması sorun mu acaba..

Aşk işi şans mıdır anlamadım bana denk gelmedi..

Ne yapsam ya, evlenmek için kız aramak için bilimsel test yapan web sitelerine takılamam, cafe/clublara gidip kızlarla tanışmaya çalışan tiplerden de değilim, ama gel gör ki bu haldeyim..

evlilik öncesi ilişki evlilik hazırlıkları derken çok mu geç kaldım ya..

 
evlenmemiş olman sen de bir sorun olduğu anlamına gelmez.


  • rock n roll  (22.08.13 22:27:51) 
sözlükte bir sürü ihtiyar kız var onlardan biriyle evlenebilirsin süper sevap olur.


  • midesiz  (22.08.13 23:00:48) 
bizzat literatüre kazandırdığım bir dönemdesin.

(bkz: gergenlik dönemi)
  • mr rosebud  (22.08.13 23:18:38) 
Aynen dostum o flört işini herkes üniversitede yaptı buldu eşini. Üni okuyamayanlarda hayata erken atıldığı için görücü usulü, tanıdıkların tanıştırması gibi yöntemlerle evlendi. Senin gibiler kaldı yalnız. Bu saatten sonra kimi kandırırsan kardır. Yaşa bak 28 dostum senin olayın bitmiş bence.
Şaka yaptım dostum İstediğin gibi yaşa hayatını Diğer insanlarla kendini kıyaslarsan hiçbir zaman mutlu olamazsın.

  • 500 days of summer  (22.08.13 23:27:57) 
@ 500 days of summer
çok acı bi giriş yaptın cümleye ya, haklısın bu konuda aslında..

  • facebook  (22.08.13 23:30:36) 
O evlenen arkadaslarinin 5 yil sonraki hallerine baktiginda iyi ki evlenmemisim diyeceksin. boşananlar mı ararsın, aşksız bir ilişkiyi sırf aile baskısı yüzünden sürdürenler mi ararsın, çocuk yaptığına pişman olanlar mı dersin, yalnız kalmamaktan şikayetçi olanlar mı ararsın bir sürü. Bosver evlenme ama kiz arkadasin olsun. Sex gezmek tozmak muhabbet icin olsun yeter. Evlenmeye gerek yok.


  • halitkin  (23.08.13 00:21:23 ~ 01:24:51) 
benim de çevremde evlenen çok. ama 26 yaşında evlenip 27 yaşında boşanan arkadaşlarım da var. amaç evlilik olmamalı. doğru kişiyle karşılaştığında evlilik sadece araç olacak zaten. aceleye gerek yok bence.


  • mellifica  (23.08.13 00:33:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.