[]

Anneniz ve Babanız Nasıl İnsanlar?

Araniz iyi midir?Her durumda arkanizdalar mı yoksa kendi dogrularını size dayatmaya çalışırlar mı?

Size düşkünler mıdır?(arayıp,sorma,özleme vs)yoksa aramazsanız akıllarına gelmez mısınız?


Yasları da belirtersek daha iyi olur tabii.

 
annemle aramız iyidir,bize düşkündür.babamla çok iyi değildi,onu da kaybettik.yaş 29


  • rock n roll  (22.08.13 19:20:37) 
Yas 22 annem bana cok düşkundur 27 gün tatile çıktım geldigimde bir daha bu kadar uzun gitme diye ağlıyordu neredeyse dun. Babamla da aram iyidir arkadas gibiyiz ama annem kadar sevgi pitircigi degil tabi.


  • Eureka  (22.08.13 19:23:37) 
beni yaş 21, anne- baba-51
annemle aram oldukça kötü. aynı evdeyiz. babamla iyidir. çok severim babamı. işinden dolayı uzakta. fakat ben aramam. o da arada arar beni.
her durumda arkamda değiller. kendi doğrularını dayattılar zamanında.
  • vodianova  (22.08.13 19:24:23) 
anne arkadadır baba o kadar değildir. arar sorarlar özerler. yaş 27.


  • kirazıseviyorum  (22.08.13 19:25:07) 
Annemle aram iyidir, beni anlar ama onemli konularda karar aliyorsam kendi dogrularini bana dayatmaya calisir. Babamla aram kotudur, iletisimimiz sifira cok yakin. Kendimle ilgili hicbir konuda fikir danismadim, o da hicbir zaman boyle yap demedi. Fakat annemden ayri, babamla yasiyorum.

Eger annemden ve babamdan uzaktaysam, annem neredeyse her gun arar, hali hatrimi sorar, ne yaptigini anlatir. Babam pek fazla aramaz benim aramami bekler ama ben de aramam. Eger bir isimiz duserse birbirimizi arariz. Cunku konusacak bir seyimiz yok.

Yas 18
  • Idonthaveausername  (22.08.13 19:25:21 ~ 19:26:28) 
yaş 20

aram ikisiyle de iyi.

her durumda arkamdalar, hiçbir zaman kendi doğrularını dayatmaya çalışmadılar.

annem çok olmamakla birlikte bana düşkün. aynı evde yaşıyoruz ama tatile filan gittiklerinde her gün arar nerdeyse.

babam pek düşkün değildir, aramaz. ama bunun sebebi annemle bir arada olmaları mı bilmiyorum. belki farklı yerlerde olsalar babam da arar.
  • king lizard  (22.08.13 19:31:30) 
annem ve babam ne ben onların çocuğuymuşum gibi bana davrandılar ne de ben onları anne baba gibi gördüm.

3 yakın dost gibi geceleri balkonda işlerin gidaşatını ve kardeşlerimin okullarını konuşuruz. önemli bir şey de benim fikrimi alırlar. kardeşimin okullarda velisi benim. şirket konusunda babamla ortak karar alırız.

ben 25 annem 46 babam 50 inanılmaz genç ruhlular. tipleride annem babam gibi durmuyor. hep kız kardeşi sanıo insanlar beni onların. bende biraz ööle oldum.

ortanca kardeşim asla sigara içemez hiç birinin yanında ben lisede sigara ver derdim anneme.

öncelikli olarak o ikisi çok yakın iki dost hala aşıklar ama çok yakın dostlar. ben de onların küçük arkadaşıyım (: mutluyum bu durumdan. herkes çok garipser ilişkimizi.
  • yaza yaza dusurdum hukumeti  (22.08.13 19:31:46) 
ikisiyle de pek aram yoktur.. yani birbirimizin üstüne titreme gibi bi olayımız yok. sanırım kopuğuz. aslında aydın insanlar ama anne babamla oturup muhabbet etme gibi bir olayımız yoktur. ikisini de çok seviyorum. onların da beni sevdiklerini biliyorum. biraz uzaktan seviyoruz birbirimizi sanırım.

kendi doğrularını dikte etmelerinden ziyade, olumsuz bir durum içinde haklı olsam da suçlu benmişim gibi yaklaşımda bulunabiliyorlar. bu da canımı sıkıyor.

şehir dışında öğrencilik yaptım. haftada 1 kez arardık birbirimizi..

28 yaşındayım.
  • bilmemkacincinick  (22.08.13 19:39:18) 
ben 23. yav annem ve babam süper insanlar ya. hayat bana kolay yemin ediyorum. ama bazen düşünüyorum da nasıl oluyor da diyorum ben onların çocuğuyum. arada çok üzüyorum onları, sevgilimi , arkadaşlarımı.. hüzünlendim lan.


  • okuyucu olmak da iyi be  (22.08.13 19:43:22) 
yaş 20, ikisiyle de aram iyi. kendi doğrularını dayatmaya çalışmazlar, şehir dışında okuyorum, en fazla 3 günde bir ararlar, her gün aradıkları da olur.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (22.08.13 19:50:56) 
Anne-baba 55 yaşında, ben 22.
Babamla diyaloğumuz; akşam eve gelir,kapıdan girer girmez 'nasılsınız' demeden 'yemekte ne var' diye sorar.Yemeğini yer sonra salona geçer , tv izler bizde kardeşimle odamıza gideriz.Çünkü bir dizi izliyorsanız sormadan değiştirir.
Annemle;10 yaşımdan beri hastadır.Haftada 1 2 kere doktora gideriz.Kalbimde sorun var diye kafayı bozmuş durumda.Bütün gün oram ağrıyor buram ağrıyor muhabbeti yapılır.
Bizi ararlar zaten eve en geç 6 da gelebilirsin, böyle olunca da arıyorlar yani.Onların doğrularından ASLA dışarı çıkamazsın. =)
Sonrada buna HAYAT dersiniz =)
  • verbanadüşlerimi  (22.08.13 19:52:22) 
annemle aram iyidir bana düşkündür bende onu severim bir tanedir. babamla 1 seneden fazla oldu konuşmayız aynı odada durmayız zaten çocukluğumdan beri kendisini pek sevmezdim hep kendi istediği gibi olmamı istiyordu ama ben öyle olmadım. benim yaş 19 annem 55 babam 59 yaşında


  • onheil  (22.08.13 19:53:17) 
Yaş 33. Anne 60 Baba 64 yaşında.

Ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Günde 2-3 kere görüşüyoruz. Bana düşkünlerdir. Genel olarak aramız iyidir. Bana düşkün olmakla üzerime titremek arasındaki çizgiyi bazen kaçırsalar da dayatmacı değillerdir. Karşılıklı olarak kararlara saygı esastır; ancak açık olmak şartıyla. Öyle bin tane şey yapıp, her şey olup bittikten sonra haber vermek hoş karşılanmaz.
  • istinyede bekle  (22.08.13 21:16:16) 
yaş 23
annemle babamın arası iyi fakat genelde birleşip bana muhalefet oluyorlar. Mesafeyi koruduğum sürece karışmıyorlar, sıkıntı çıktığı da oluyor tabii zaman zaman.
Ben telefonumla hiç ilgilenmem, bu hep böyleydi yani onlara karşı bi tavır değil, o yüzden pek aramazlar nerdesin naptın vs. diye. Ama kızkardeşim telefonuyla çok ilgilidir mesela herşeyini anlatır anneme, onu mutlaka arayıp sorarlar gün içerisinde.
  • megalomaniac  (22.08.13 21:53:35) 
yaş 25, anne baba 54,
ayrı şehirlerde yaşıyoruz. annemle günde bi uzun telefon faslımız vardır, babamla en geç 2 günde bir kısa konuşma yaparız genelde annem üzerinden haberleşiriz baban bunu dedi, kızın şunu dedi şeklinde.

bazı konularda anlaşamasak da karşılıklı saygı sınırı aşılmaz. her konuyu oturur konuşur tartışırız ama saygısızlık etmeyiz ne onlar bana ne ben onlara. ikisi de bana çok düşkünlerdir, her ne yaptıysam hep arkamda olmuşlardır, maddi ve manevi olarak her zaman destektirler. ne yaparsam yapayım da hiçbir zaman ya acaba yanımda olurlar mı diye şüpheye düşmemişimdir.

canlarım benim çok özledim :(
  • physcos physcos  (23.08.13 00:41:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.