[]

win 8'i win 7'ye indirme/downgrade etme

babamlara yeni bir dizüstü alacağım, ben evde değilim bu nedenle win 8'in üstesinden gelemeyeceklerini düşünüyorum, bu nedenle win 8'e downgrade hakkı veren bir laptop arıyorum, bunu da şundan soruyorum bir arkadaşım win 8'i laptop aldı ama bilgisayarla gelen win 8 downgrade hakkı vermiyor, heralde bilgisayarlara gelen tüm windows'lar aynı şekilde değil, yapabilecekleriniz ve yapamayacaklarınız farklı oluyor..




 
Windows 7 yüklü bir şey alsanız olmaz mı? Biraz araştırırsanız XP yüklü notebook bile bulabilirsiniz.


  • grgn  (18.08.13 14:54:04) 
onu da düşündüm hatta boş alayım ayrıyeten windows 7 alırım dedim ama fiyatlar istediğim gibi çıkmadı


  • lllllllllllllllllll  (18.08.13 14:56:05) 
aradığınız şey mümkün değil. downgrade olması için o bilgisayarın 7 den 8 e upgradeli olup eski dosyaları da saklaması gerekiyor ki sıfır bilgisayarda buna rastlamak olası değil. tek çözüm boş almak, yada 8 i kullanmayı öğretmek. bu arada ev için kullanılacaksa boş alıp malum yöntemlerden 7 yi elde etmek de bir seçenek.


  • yakuza123  (18.08.13 15:31:04) 
freedos alıp , yükleyiver beleşe işte.


  • glamdr1ng  (19.08.13 14:23:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.