[]

Berlin'e Gidenlerden Tavsiye

Nerede kalmalı sizce? Metroya yakın bir otel mi olmalı kalacağımız yer sizce yoksa şehrin merkezi mi?

Daha önce "şu otel mükemmeldi" diyenler de tavsiyelerini yazarsa çok süper olur.

Teşekkürler,

 
  • chavezding  (13.08.13 22:57:12) 
turistikse;

friedrich strasse
bundestag
alexander platz
potstdamer platz
fransösische strasse
kudamm taraflarındaki oteller seçilebilir.

hostelse her yer olur; ulaşım cok rahat. yani tarihi yerler yürünerek bile gezilir. ama otobüs, metro alırız derseniz, bence otelin yerin önemi yok. (not:1 ve 2.bölge olması yeterli, yani metro da ring içi olsun) kesinlikle havaalanların oradan otel rezerve etmeyin.

ek olarak bence sehrın en guzel kısmı, kreuzberg, ile friedrichain kısmı
gencler için özellikle =) multikulti =)
  • botamaniaensis  (13.08.13 23:21:28) 
eger butce sorununuz yoksa rixos'ta bie kalabilirsiniz.
ama bence, eli ayagi duzgun hostelleri var.
ben aletto jugendhotel kreuzberg'de kalmistim
www.aletto.de
metroya da yakin bir yer, odalar ve ucreti de fena degildi.
gidilmesi gereken yerler;
alman teknik muzesi,
alexanderplatz
brandenburg kapisi

gidebilirseniz, berlin hbf'den yarim saatte ulasilabilinen postdam kentine gidin lutfen. oradaki sanssoucci park'a gidin.

eger, filmlerde gordugunuz nefis bahceli saraylar ilginizi cekiyorsa, cok begeneceginiz bir yer...

ve tabi ki berlin duvari...
  • for the record  (14.08.13 10:28:57) 
Xberger'de kalmıştım her gittiğimde. Çok da memnun kalmıştım. Samimi bi hostel Schlesisches tor'da ve metroya 100-200 metre uzaklığında.

www.hostelxberger.com
  • the patient  (14.08.13 14:53:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.