[]

lan harçlar kalkmamış.....doğru mu ???

hani harçlar kalkmıştı hani devrim yapmıştı bunlar .... nolcak harç yatırcakmıyız şimdi 1. öğrenimim ben....




 
geçen sene bu senelik diye söylemişlerdi galiba ya.


  • lord  (12.08.13 20:18:05) 
yök geri getirdi onu galiba :/ üniversiteler paramız yok diye ağlayınca.

şeye döndü hani her sene ilkokul kayıtlarında para isterler, meb yok kayıt parası der ama okulun ihtiyacı vardır, almak zorundadır.
  • mea maxima culpa  (12.08.13 20:25:42) 
Yok öyle bir şey. Ödenmiyor. 2. öğretimler farklı tabi.


  • efrasiyab87  (12.08.13 20:27:37) 
biri bunun doğrusunu söylesinn. yazık bize.

ben azami süreyi çoktan doldurdum :/ illa bişi ödemem lazım zaten.
  • mea maxima culpa  (12.08.13 20:29:53) 
Şu anki yönetmelik harç alınmaması yönünde.

O yüzden harç alınacağına dair somut bir belge veya kanıt var mı?

Yoksa öğrenci dedikodusu mu?
  • efrasiyab87  (12.08.13 20:32:33) 
okul sitesine bakmaya korkuyorum :P


  • mea maxima culpa  (12.08.13 20:35:45) 
şöyle bir şey var bizde.

boun.edu.tr
  • mea maxima culpa  (12.08.13 20:37:06) 
Bin defa söyledik, hala söylüyoruz, halen daha "yok öyle bir şey, harç març ödenmeyecek" diyenler var. Geçen sene ağustosta "2012-2013 eğitim-öğretim yılında katkı payı alınmaz" diye bir madde eklediler. Açıp da kimse resmi gazeteye bakmaya tenezzül etmediği için herkes kaldırıldığını sandı. Bu sene de, bundan sonraki yıllarda da alınabilir. Bu sene yeniden öyle bir madde eklenerek alınmayabilir. İkisi de olabilir.


  • grgn  (12.08.13 22:41:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.