[]

çamaşır kurutma makinesi

ucuzu da iyi midir? 550 liraya candy marka bi tane bulduk. 650 liraya hoover var. 850 liraya ariston... diye gidiyor. bu fiyat skalasında kurutma makinesi kullanan var mı? alınır mı?




 
En basitinden daha çok enerji harcayabilir ucuzlar. Ve elektrik faturasını epey kabartabilir.


  • roket adam  (10.08.13 00:47:04) 
bence iyisini ve pahalısını alın, uzun yıllar kullanılan bi şey. elektrik tasarrufundan parasını çıkarır zaten.


  • innerbliss  (10.08.13 00:53:25) 
bence çok gereksiz. enerji tüketiminde bilinçlenelim artık biraz ya..

illa alınacaksa dikkat edilmesi gerek tek şey; kuruturken renkleri karıştırmaması.ucuz diye alıp bütün kıyafetlerinizi elinize almayın.
  • jimjim  (10.08.13 00:53:54) 
narin çamaşırları tüylendiriyor.


  • inanmazsan inanma  (10.08.13 01:33:10) 
bi kardeş tavsiyesine uy ve evine klima al sağ solu kapat nem alma modunda aç çamaşırlarını doğal kurut :) hem kliman olur


  • Dönmezer  (10.08.13 01:45:39) 
alıp memnun kalan görmedim, sadece nevresimlerde doğru düzgün kullanılıyor, giysileri genelde haşat ediyor, mecbur değilseniz, bir daha düşünün.


  • elbar  (10.08.13 03:14:39) 
alicaksaniz iyisinden alin ya da hic almayin. elektrik tuketimi ve camasirlara zarar verme olasiligi yuzunden candy veya hooveri tercih etmeyin. ariston nasildir bilmiyorum. ama bosch/siemens iyidir.
Ben 4 senedir kurutma makinasi kullaniyorum ve hic bir kiyafetimi yipranma yuzunden atmadim, ya lekelenmistir ya rengi solmustur vs.
sadece narin camasirlari makinede kurutmuyorum (eli yuzu duzgun tisort, gomlek vs) onun haricinde ic camasiri, kot, havlu carsaf ve gundelik kiyafetler icin cok pratik.
evet bedavaya yapabileceginiz bir is icin para verip makine aliyosunuz o da ekstra elektrik harciyo, ona bi sey diyemem. ama alicaksaniz iyisinden alin yoksa pisman olursunuz.
  • lamartin  (10.08.13 23:05:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.