[]

sosyal medyada herşeyi paylaşmak

bazıları twitter,face,instgram vb uygulamalar için özel zaman mı harcıyor bir şey paylaşmak için..Bakıyorum adamlar 2 saate bir resim özel şeyler paylaşıyor ..Bana gereksiz geliyor oyle sade takılıyorm ama bu adamlar ve hatunlar baya ilgi çekiyor




 
bu bir hastalık halini aldı. normalde yüzyüze konuşsan, telefon numarasını istesen birisinden kaçar gider, aynı insan internete bütün hayatını yüklüyor. bu bana çok enteresan geliyor.


  • herospower  (05.08.13 05:22:56) 
sırf o tip insanlardan uzaklaşmak için 2 sene önce facebook,twitter kapatmıştım, şimdi gerçek sosyalliğin dibine vuruyorum.


  • saysomething  (05.08.13 05:24:44) 
boş vakit denilen vakit dilimim biraz fazla olduğundan dolayı ben de fazla zaman geçiriyorum sosyal medyada. mesela masaüstünde klasörüm var, hoşuma giden bi karikatürü, capsi, videoyu alıyorum oraya.daha sonra örneğin twitterda, tumblrda paylaşıyorum. zamanla çok birikiyo zaten, paylaşacak ürün fazlalaşıyo.

sen kişisel fotoğraflardan bahsediyosun galiba ama ben ne yaptığımı yazayım dedim.
  • laptop  (05.08.13 10:28:59) 
sosyal medyanın insanı gerçek hayattan uzaklaştırdığına inananlardanım. karşımda oturup konuştuğum kişi, bir yandan da telefonda "sosyal medya" aracılığıyla başkalarıyla muhabbet ediyorsa basıyorum fırçayı.


  • corona  (05.08.13 10:36:55) 
saysomething +1

Nerdeyse 4 senedir sosyal paylaşım ağlarında yokum. özellikle de feysteki insanların kendini yayınlama hevesleri, bana çirkin geliyor. bir süre önce şöyle bir duyuru yazmıştım. ilgini çekerse...

eksiduyu.ru
  • mkrn  (05.08.13 10:46:48) 
bence bu durumun altında, büyük oranda bir eziklik, asosyallik ve mutsuzluk yatıyor. bir çok eğlence ve mutluluk içerikli fotoğrafın çekilip paylaşıldığı buluşmalarda, ciddi bir muhabbet sıkıntısı ve konuşacak bir şey bulamayan insanların varlığını gözlemler oldum son dönemlerde. ilgi çekme aşaması, bu insanların farkında bile olmadan ego alışverişi yapması karşılıklı beğenişmeler vs... durumun farkına varabilen kitlede de garip bir his bir tiksinti oluşup kalıyor olan biten karşısında işte böyle.


  • şibumi_  (05.08.13 15:03:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.