[]

Kamp - Tatil zirvesi denemesi

(bkz: tatile beraber gidecek kimsenin olmaması)

" Selam arkadaşlar.

Gelin itiraf edelim, hem sözlükte hem duyuruda dikkatimi çektiği üzere tatile gidecek kafa dengi kimse bulamayan bir sürü insanız şurada. Madem öyle neden yüzlerce zirve düzenlediğimiz insanlarla bir de tatil planı yapmayalım ? Elbet ortak noktalarda buluşulabilir diye düşünüyorum. Sizler ne dersiniz ? Eğer olumlu cevaplar gelirse iyi kötü kafamdaki planı da yazarım buraya. "


Merhaba arkadaşlar.

Geçenlerde yukarıdaki satırları yazmıştım, biraz havada kaldığı için daha detaylı bilgilerle yeniden duyuruyorum.


Senelik izine çıkamayıp bayram tatilini değerlendirecekler için 7-11 Ağustos arasında veya uygun olanlar için 10-17 Ağustos arasında,

izmir, Eski Foça'da,

çadır kurup kamp yapabileceğimiz ya da dileyenin pansiyonlarda kalabileceği,

istersek tanıdık tekne kapatıp tur düzenleyebileceğimiz,

doyasıya balık tutup, yiyebileceğimiz,

Eski Foça'yı gezip, İncir Adasına gidebileceğimiz, liman restoranlarında rakı içebileceğimiz

bir kamp-tatil zirvesi düzenlelim mi ? Tüm ayarlamaları elimden geldiğince önceden ve sorunsuz yapacağımı da buradan taahhüt edeyim. Olumu veya olumsuz görüş bildirirseniz güzel olur.


Not-1: Verdiğim tarihler ve kamp süresi esnektir.

Not-2: Eğer 7-11 Ağustos tarihlerinde gitmeye karar verirsek bayramın birinci günü ( 8 Ağustos ) otobüs bileti bulunabiliyor.

Not-3: Bayram haftası izinli olup bayramı beklemek istemeyen 2 kişi benimle gelebilir İstanbul'dan.


Ulaşım: İzmir Otogar'dan Eski Foça otobüsleri ile 1 saat sürüyor. Veya İzmir metro Hatundere durağından Foça'ya belediye otobüsü gidiyor.

Tahmini Maliyet: İstanbul-İzmir gidiş-dönüş otobüs bileti 120 TL, İzmir-Eski Foça arası gidiş-dönüş 20-30 TL, kamp ücreti 10-15 TL

Eski Foça'ya ait görseller: www.google.com.tr


Not: Bir süre üstlerde kalabilir mi ?

 
Lord varim diyoor.


  • lord  (02.08.13 22:11:16) 
fikir çok güzel ancak 1 hafta kala yapılacak organizasyon değil...
ağustos sonu ya da eylül başı için plan yapın derim, hatta kurban bayramı için bile olabilir.

not: zorunlu eğitime başladığımdan her türlü katılamam.
  • late viper  (04.08.13 02:15:39 ~ 02:17:05) 
Bayram tatili veya senelik izini için planı olmayanları düşünerek yaptım bu çağrıyı. Sonuç çıkmazsa bile uzun vadeli bir plana ön ayak olur belki.


  • bacardi cola  (04.08.13 10:30:31) 
Cidden boyle bir fikire bukadar az talep olmasi sasirtici.


  • lord  (04.08.13 12:42:39) 
çadırda kalma işi çok cazip.fakat tarih olarak çok kısa bir zaman kaldığı için planlar yapıldı.ama ileri bir tarihte olacaksa her türlü katılmaya çalışırım ben.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (04.08.13 19:56:42) 
keşke daha erken haberimiz olsaydı. yine de gelmek isteriz.


  • strangerinhere  (05.08.13 03:59:27) 
Çok kısa zamanda organize etmeye çalıştığım için genelde olumlu tepkiler gelse de katılım sayısı az olacak. Daha planlı ve keyifli geçmesi açısından ileri bir tarihe ertelemek daha mantıklı gözüküyor.


  • bacardi cola  (05.08.13 10:58:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.