[]

Kazık kadar adam oldum, giyinmeyi öğrenemedim!

Merhabalar,

25 yaşına geldim, hala bir türlü iyi giyinmeyi öğrenemedim. Etrafındaki insanlara bakıyorum da, gerçekten şık giyinmeyi biliyorlar. Renk olsun, tarz olsun ne bileyim insanın gözüne güzel görünüyorlar. Ben ise normal t-shirt + kot dolaşıyorum ortalıklarda. Elalem spor cekete fluar takıp ne kadar şık oluyor ya :(

Gerçekten şık giyinebilmek adına okuyabileceğim Entry olur, yazı olur, blog olabilir. Her türlü fikrinize açığım :(

 
kendine yakışanı giy.


  • hayalet sevgilim mi hayal et sevgilim mi  (28.07.13 16:15:36) 
gardirobunda sunlar olsun

beyaz gomlek, acik mavi gomlek (iett gomlegi gibi olmayanlardan)
lacivert ya da fume blazer ceket
bir kac renk canvas pantolon
siyah ayakkabi

simdi gidecegin yere gore guzel bir gomlek uzerine de ceketi cektin miydi. optimum sikligi yakalamis oluyorsun.

yazin renkli polo yaka tshirtlerin de gideri vardir

ipuclari

kemerin ve ayakkabin ayni renk olsun.
kahve kemer siyah ayakkabi olmaz mesela
corap ggiyeceksen pantolonundan bi ton daha koyu tonlar olur. mumkunse siyah corap
kumas pantolonun altna beyaz corap giymiyoruz. spor ayakkabi ise kabulu var
kravat takiyorsan ibis gibi kisa olmamali kravatn. kemerinin hizasina kadar olmali.

disler fircali, saclar bakimli artik sen de sik bir birey oldun
  • exlibris  (28.07.13 16:24:24 ~ 16:27:15) 
erkek adamı şık yapan tek şey takım elbise. şu renkli pantolonları, tişört üzerine ceketler falan çok dandik duruyor bence. zevk meselesi tabii. beğeneni de vardır giydiklerine göre. takım elbise giyecek ortamın yoksa tişört+kota devam. onlar da basic olsun. siyah her zaman iyidir.


  • juninho77  (28.07.13 16:30:36) 
  • feykalade  (28.07.13 16:36:27) 
Gömlek giy gömlek. Gömlek cok güzel oluyor gömlek iyi gömlek.


  • takilagimacanim  (28.07.13 17:28:06) 
kot, tshirt iyidir, aynen devam. belki çeşit hırkalar da eklenebilir


  • elyafiyaffellaffelebelyafelyaf  (28.07.13 17:28:08) 
illa ki gömlek giymek zorunda değilsin ki ama kottan kurtulabilirsin. mesela ben hiç kot giymem, genelde koyu renk dockers kanvas pantolon giyerim. üstüne de hiçbir şekilde baskı olmayan düz renk ya da renkleri iyi, tasarımı adam gibi, çizgili, sade tişört. tabi şık mıyım bilemiyorum işte, en azından kot buradaki kilit nokta bence, tişört ya da gömlek değil.
bu arada düzgün rengi ve kalıbı olan düz tişört bulmak o kadar zorlaştı ki, bulunamıyor mağazalarda. yurdum insanı bayıldı şu dandik, orjinallikten, sadelikten uzak, saçma sapan yakalı, dandik kumaşlı ve baskılı tişörtlere. ayda yılda bir, ne zaman alışveriş yapmak istesem, boşa çıkmış olmamak için sadece çorap alıp dönüyorum eve. ne yazık ki felaket kötü ülkedeki mağazalar. düz ve sade ancak estetik değeri yüksek tasarımda ürün bulmanın imkanı yok. böyle olunca da, anca gömlek giyerek şık olunur algısı oluştu tabi.

ne dolmuşum yahu, çok da takmıyorum o kadar yanlış anlamayın. üst baştan öte, beynini şık tut yeter. modayı harfiyen takip eden insanın kişiliksiz olduğunu düşünen biriyimdir. kendi kimliğin olsun, illa ki şık durursun zaten.
  • soso  (28.07.13 17:31:46) 
  • kuul  (28.07.13 23:28:47) 
@exlibris'i dinle çok güzel yazmış.

bunun yanında kravatın ince,gömleklerin slim fit olsun.(fizik elveriyorsa tabi)

ayrıca nereye ne giyeceğini iyi bil hocam o yeter sana. ben kot tshirt spor ayakkabı(ayakkabı krampon değil,şık bi new balance mesela) çok giyerim.

lookbook güzel bir site ama çok takılma,21 yaşında adamlar çok abartılı giyiniyor. istanbulda öyle giyinsen şahsen ben kıçımşa gülerim. reddit erkek forumlarına takıl orası daa gerçekçi
  • GibsonRules  (29.07.13 04:19:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.