Giriş
(3)

BİGA İİBF

senyorcedric
kardeşim ÇOMÜ Biga İİBF Uluslararası İlişkiler kazanmış. Baktım da şöyle bir fakülte köydeymiş sanırım. buralarda okumuş olan/okuyan var mı? okulun sosyal imkanları nasıl? akademik imkanları nasıl? barınma imkanları falan nedir?
kardeşim ÇOMÜ Biga İİBF Uluslararası İlişkiler kazanmış. Baktım da şöyle bir fakülte köydeymiş sanırım. buralarda okumuş olan/okuyan var mı? okulun sosyal imkanları nasıl? akademik imkanları nasıl? barınma imkanları falan nedir?
0
senyorcedric
(26.07.13)
evet çanakkale merkezde değil. bigaya gitmeniz lazım.
0
wishmaythşngs
(26.07.13)
arkadaş okudu orda eve çıkmıştı 3 arkadaşıyla birlikte çok pahalı bir yer değil diyordu. kara biga'dan çok bahseder güzel yer diye. onun dışında ogrenci yeri olduğu için canı sıkılmaz ama pek sosyal aktiviteden bahsettiğini duymadım açıkcası:)
0
KidLazer
(26.07.13)
ya benim eski kız arkadaşım okuyordu orda hala okuyorda ben gitmiyorum tabi neyse bok gibi yer moralini bozmak gibi olmasında kardeşinin.
0
lord
(26.07.13)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.