[]

Tişört seçimi: pahalı mı, ucuz mu?

Arkadaş ben bu tişört olayını bir türlü rayına oturtamıyorum. bazen lcw tarzı ucuz şeyler alıyorum tamam fiyatı ucuz oluyor ama makinadan çıkınca bir şeye benzemiyor. hapalı olanlarından alıyorum onlarda da kendimi enayi gibi hissediyorum. millet 3 kuruşa giyiniyor bir sürü alıyor bir sürü alternatif giysisi oluyor sense tanesine 100 küsur bayılıyorsun diye.
tişört seçimini neye göre yaptığınızı yazar mısınız?



 
bisiklet yaka tshirtlere 10 tlden fazla vermem
polo yakali tshirtlere de 40 tl den fazla vermem.

ucuz ucu al degis degis giy iste.

200 tl ye 1 tane lacoste alacagima cakma lacoste alirim. param cok degilse yani. ikisi de tshirt. bir omurluk giyemeyecegine gore
  • exlibris  (24.07.13 11:55:05 ~ 11:55:21) 
Ben model ve kalıba göre yapıyorum. Ne dar ne bol.

www.kaft.com da epey güzel tshirtler var. Bir de kendi uydurduklarımı bastırtıyorum ^^
  • quanche  (24.07.13 11:57:43) 
Lcw tişörtleri makineye atınca ne oluyor ki? Ben hiçbir problem yaşamadım.


  • adoramer3ku  (24.07.13 11:59:53) 
lcw'den aldığım tüm ürünler makineye girip çıktıktan sonra abartılı bir şekilde deforme oldu.


  • on kaplan  (24.07.13 12:03:06) 
Desenli mi alıyorsun? Bende lcw'den en az 6-7 tane desensiz penye var ve ilk günkü gibi duruyorlar.


  • adoramer3ku  (24.07.13 12:04:07) 
markafoni tarzı alışveriş sitelerinden almanı öneririm. mağaza fiyatlarının %60-70'ini ödeyerek çok rahat sahip olabilirsin. yeni sezon polo t-shirtleri falan hep 40-50 liradan satıyorlar ve bu benim t-shirt için vereceğim maksimum tutar. ya da karaca'nın polo yaka t-shirt'leri de o fiyatlardan gidiyo mesela. ancak tek renklerden falan bahsediyorsan bisiklet yaka ya da v yaka olanlardan falan onlar koton ya da jacj and jones öneririm ki yine bunlarda online olarak 10 lira civarından alınabiliyor.


  • kara olmayan inci  (24.07.13 12:13:23) 
şuan piyasaya göre en fazla lab testi fln deney renk atması testleri yaptıran firma lcw sen 10 tl lik tişörtü kot pantolonlarla 45 dereceye atarsa lacostdan aldığın 200 lük polo yakada maf oluyor malesef. soğuk programda etkili bir deterjanla yıkamanı tavsiye ederim hadi en max 30 derece.


  • netadam  (24.07.13 12:29:27) 
benim için tişort ya dar olmalı(small ya da slim fit denilenlerden) ya da hiç olmamalıdır.
fiyat mevzusunda da, pahalı tişörtleir tercih etmem.

  • pangea  (24.07.13 12:43:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.