[]

bir günlüğüne tatil moduna girilecek bir yer?

yer: istanbul
amaç: tek başına kitabımı alıp, kah kafa dinlemek, kah kendimi dinlemek, kah kitap okumak, kah güneşlenmek, kah her şeyden izole olmak, bütün gün vakit geçirmek.

araba yok.

öneriniz?

 
ozaman zeytinburnu sahil bankta güneşleniyo millet :D hehe


  • lord  (23.07.13 16:14:46) 
adalar nasıl?


  • loveinaflipbook  (23.07.13 16:17:55) 
resimdeki sen misin?


  • bir ileti paylastim  (23.07.13 16:21:47) 
adaları düşündüm de, plaja gitmedim hiç. nasıl gidiliyor? fiyatları falan nasıl denize girmeyecek biri için uygun mu? her adada var mı böyle ortam?


  • vejeteryanvampir  (23.07.13 16:25:33) 
ya hangi ada olduğunu unuttum ama plajı değil de insanlar bir yerde beton bir alanda havlu serip güneşleniyorlardı, denize de ordaki merdivenden giriyorlardı. yanlış olmasın ama Burgaz ya da Heybeliada olabilir...


  • loveinaflipbook  (23.07.13 16:28:57 ~ 16:29:22) 
büyükada'da sahil tarafında banklar ve çimler var. çimlerin kenarında da irili ufaklı ağaçlar var.

geçen ay o ağacın birinin altına kilim serip saatlerce kitap okumuştum.

ama hafta içiydi gittiğimde. hafta sonu muhtemelen ana baba günü oluyordur.
  • halitkin  (23.07.13 16:34:33) 
heybeliada değirmenburnu giriş ücreti 3 tl falan, ordan burgaza da geçilebilir ama tatil oldugu için adalar kalabalıktır.riva(beykoz) olabilir hem toplu tasımayla ulasım var, çok da uzak değil.


  • arabayimben  (23.07.13 16:35:00) 
denize girmiycekseniz atatürk arbetoryumu olur.mutlaka bakın.hem baya yakın maslak tarafı


  • arabayimben  (23.07.13 16:36:01) 
www.booking.com

Buraya git haftaiçi, mükemmel kahvaltısı, manzarası, kendine özel plajı da var, ücretsiz ve servisli.
  • [silinmiş]  (23.07.13 17:13:06) 
Burgaz ada derim,tek gecerim.ama çok içiyorlar.hep içerler.kafalar sürekli iyidir.burgazda dinlenirsin..


  • elitalkol  (23.07.13 17:53:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.