[]

tuvaletli otobüs

bu gece/yarın gece bir yolculuk yapmam lazım ancak tuvaletli otobüs lazım dostlar. hangi firmayı arasam yok, özkaymak'ı aradım onlar da tuvalet var da kullandırmıyoz dediler. var mıdır bilgisi olan, hangi firma götürür?




 
Anadoluda vardi bir sefer bindigimde denk geldi


  • Idonthaveausername  (22.07.13 16:03:48) 
istikamet rotası versen daha cok yaardımcı olunabilir..


  • cobongo  (22.07.13 16:07:49) 
ulusoy da var


  • devilone  (22.07.13 16:18:53) 
Eskiden varanda da vardı. Belki hala vardır.


  • gupon  (22.07.13 16:32:39) 
nilüfer ve kamil koç'ta da var. ama belki de bana denk gelen otobüslerinde vardı, hepsi aynı değil sonuçta otobüslerin.
arayıp sormak en iyisi.

  • pinkket  (22.07.13 16:43:08) 
ulusoyun bazı modellerinde var


  • fuzuli  (22.07.13 16:46:16) 
Efetur'un molasız seferleri hep tuvaletli otobüs oluyor.


  • kablelvuku  (22.07.13 16:49:23) 
Ben gecen bindim bi yerel firmaya. Cok da sıkıştıydım. Muavine sordum wc yok dedi, o zaman bi benzinlikte durun dedim, ya aslinda wc var da biz kullaniyoruz, siz de kullanin bu seferlik dedi. O sekil bi baskiyla kullanabilirsin:D


  • chavez s venezuela  (22.07.13 17:32:09) 
cevap veren herkese teşekkürler; arşiv niyetine dursun ben de anlatayım, aramadığım firma kalmadı, alanya tarafına gidecektim. özkaymak'ta internette var gözüküyordu, telefonla sordum var ama kullandırtmıyoruz dediler. diğer hiçbir firmada da bulamadım. özkaymak otobüsünde de evet vardı ama kilitliydi kimse girmedi. öyle yani.


  • thejester  (30.07.13 18:52:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.