[]

sevgili üzerinden gelecek kurtarma?

okunan iletişim fakültesinden değilde tıp fakültesinden veyahut hukuk yada diş hekimliği fakültesinden sevgili yapmayı düşünmek ne kadar sağlıklı?

malum bu fakültele mezunlarının işi hazır ve maaşı yüksek. huyu, suyu, tipi güzel bir sevgili yapılsa bu bölümlerden ayağı sağlama alırız. ee malum iletişimcilerin ne olacağı belli değil.

çok mu hastalıklı bir düşünceye sahibim?

edit: kız olaymışım işte bu planlara gerek kalmıycaktı.

 
bence evet.
eski romantiklerden bir ben kaldım galiba

  • musculussternocleidomastoideus  (16.07.13 00:22:08) 
kimine göre değişir buna hastalıklı demek.
ama bence evet, hastalıklı.

kendini kendi çabalarınla kurtarmaya bak. mesela kasıp çift anadal yapabilirsin geçerli bi bölümde?
  • gupon  (16.07.13 00:23:11) 
valla değişik bi insansın.


  • rock n roll  (16.07.13 00:25:10) 
kendi üzerinden kurtarmaya bakarsan ilerde daha mutlu olursun. maaşı yüksek dediğin adam iş bulamazsa veya bi aksilik çıkar da çalışamaz hale gelirse ne yapacaksın? terk mi edeceksin?


  • blossom  (16.07.13 00:25:21) 
hastalıklı bir düşünce bence. sevgilinin gideri olan bir meslekten olmasını istemek normal ama surf bu iş için gidip elemanların kantininde takılıyorsan çok kötü.


  • habib  (16.07.13 00:26:55) 
Değil.


  • adoramer3ku  (16.07.13 00:28:35) 
Hukuk'u geç, eskisi gibi değil, garanti iş yok, sürünüyor çoğu.

Hastalıklı değil düşüncen, tam tersi, bilinç altında pek çok hatun senin gibi düşünüyor, sadece ifade etmiyorlar, lafa gelince "dürüst" "iyi" vb adam arıyorlar.

Neyse, olay sevgili olman değil, layı evliliğe kadar götürebilmen ki o zaman bile yürütebilmek filan var.
  • efrasiyab87  (16.07.13 00:28:50) 
doktorun nöbeti var, dersi çok, sonra mezun olunca mecbur hizmeti var, sonra tus'u var. hemen okulu bitirip mahalledeki hastanade çalışmaya başlamıcak ki?

hukuk fakültesi mezunu çok sürünen var.

sen işi olanlara yanaş bari. ya da babası zenginleri bul :)
  • mea maxima culpa  (16.07.13 00:29:15) 
hasta mısın arkadaş bu ne planı mı olur bunun.


  • enchantress  (16.07.13 00:29:15) 
para, makam - mevkiyi sevgili için başlıca kriterlerden biri haline getirmek etik olarak sorunlu olmasına rağmen çok sıra dışı bir olay değil. ama karşındakine fark ettirmemeye çalış bu niyetini, anında siktiri yersin.

kişisel fikrime göre zenginlere dibini dövdüren güzel ama vasıfsız kadınların zihniyetinden pek farklı da değil senin düşüncen.
  • zgrydn  (16.07.13 00:29:37 ~ 00:30:43) 
aşk pazardan karpuz seçmeye benzemiş. 5 sene sonra ben bu adamla niye evlendim dersen hiç acımam.


  • mally phoenix  (16.07.13 00:32:06) 
bunun arabaya vermekle farkını göremiyorum ben. yani evet, aşırı derecede hastalıklı bir düşünce.

mühendislik okuyorum, sevgilim iletişim fakültesinde. 7 aydır beraberiz, şunu okuyana kadar aklımdan geçmedi böyle bir şey lan.
kadın tarafıyım.
  • mutevazi  (16.07.13 00:33:44) 
senin kafada olmayan birisi seni anlayamaz.
hastasın, normal değil derler.

aldırmaa aynen devam:)
  • kedidir o kedi  (16.07.13 00:37:59) 
bende de benzer bir durum var ama mevzu mali sistem değil. zaten sandığımdan, tahmin ettiğimden/edebileceğimden ve isteyebileceğimden/istenebilecekten daha varlıklıyım(tabi ki ailem sayesinde). şükür. Benim hissettiklerimde benzer(miş) ama... özellikle son okuduğum tavsiye kitapla daha da belirginleşti. daha doğrusu etrafımdaki gerçek insanlar tarafından anlaşılmış ama benim tarafımdan hiç farkedilmemiş birşey bu. birisi gelecek ve beni bu soktumunun acısından kurtaracak diye bekliyormuşum. yıllardır. tam olarak ise 17 yıldır.

yani şöyle düzeltilebilinir herhalde. insan aciziyetinin farketmesiyle anlaşılıyor galiba bu şey. kimisi maddi durumunu kurtaramayacağı korkusundan ve görünene özenmesinden o tarafa kaydırıyor kurtarıcıyı. kimisi ilahi şeyler adına arıyor. kimisede gücünün yetmesini istemediği şeylerde bir başka kişinin gücü yetsin istiyor.

insan olmakla ilgili birşey yani bu. ve tamamen doğal. asla hastalıklı değil. sadece itiraf etmesi zor.
  • mete kudur  (16.07.13 00:47:10 ~ 00:48:31) 
ya arkadaşın üstüne çok gitmeyin.

bence haklısın böyle düşünmekte. aşk başka evlilik başka şeyler. akşam yemeğine aşk pişirilip tabaklara dolmayacak, faturaları aşk ödemeyecek maalesef.
  • mea maxima culpa  (16.07.13 00:47:19) 
iç güveysi olmaya meyletmediğin sürece hafif nezleli bir düşünceye sahip olduğunu iddia edebiliriz. kız istese babası anası istemez yıwrım seni :D:D


  • kuul  (16.07.13 01:51:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.