[]

İstanbul Dısında şehirlerde yaşayamama sorunu

Doğma büyüme istanbullu olan biriyim.Seyahat amacıyla Ankara izmir ve antalya ya gittim.Bu 3 şehir de yaşayamam alışmamam gibi geliyor ..Yani türkiyede istanbula alışmıs biri diğer illerde yaşayamaz mı * Alışma sorunu mu doğar hep




 
antalyaya belki alışamayabilirsin ama izmir ve ankarada pek sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.Özellikle izmirde daha rahat edersin.


  • gorki  (13.07.13 01:57:29) 
ben de aynı durumdayım, ankara'dan neredeyse nefret ediyorum hiç ısınamadım, izmir'i seviyorum, kordon mordon, insan profili falan çok güzel de hacı en büyük eğlence yeri alsancak kadıköy'ün iki sokağı kadar yok. istanbul'da aradığın her şey her yerde var, konserler etkinlikler burada falan filan. tamam istanbul'un çilesi de çok ama vapura binince unutuluyor be :)


  • r_u_h  (13.07.13 02:03:31 ~ 02:03:46) 
istanbuldan tasinacaksam olsam bu ancak baska bir metropole tasinmak icin olurdu. kucuk sehire dayanamiyorum fazla.


  • chavezding  (13.07.13 02:09:28) 
ben başka şehirlere alışamadım. dönüp dolaşıp istanbul'a geldim. şimdi işsizim. başka şehirlerde iyi maaşlı işler var. ama gitmiyorum. az maaş olsun istanbul'da olsun.


  • bilimkurgu seven uzayli  (13.07.13 02:17:25) 
Yasamaya yasanir da istanbullu olan biri hep eksikligini hisseder. Izmirde vapura binince izledigin tek sey duz bi deniz ve cirkin bi sehir goruntusu. O zaman isranbul'un manzarasinin kiymetli oldugunu anliyor insan. Yine de kisiden kisiye degisir bu tur hisler.


  • nathanieltroy  (13.07.13 02:32:45) 
istanbulda doğmuş büyümüş birisi olarak, izmirde yaşarım gibime geliyor, ankara mevzubahis bile değil .


  • cedric tweedledee  (13.07.13 03:54:21) 
Kişilikle alakalı bence, Tekirdağ' da doğdum, büyüdüm ben, üniversiteyi Ankara' da okudum, alıştım, 13 senedir İstanbul' da yaşıyorum, alıştım.


  • charlesbukowskiineksi  (13.07.13 08:44:02) 
doğulan büyülen yer istanbul ve üniversite için 7.5 yıl yaşanan yer izmir.

karar: cık !

izmir'de kesin olarak yaşanmaz biliyorum.
  • kuul  (13.07.13 12:15:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.