[]

polis cep telefonumu aradı, başıma bir şey gelir mi?

merhaba dün sabah saatlerinde cep telefonumu yine bir cep telefonu numarası aradı. açtığımda telsiz ve telsiz anonsu sesleri geliyordu ve bir adam başka biriyle konuşuyordu. birkaç kez alo dedim, duymadı sesimi. başka birine "4326 var mı" falan gibi bir şey söylüyordu. sesimi duyunca "denetleme amirliği mi" dedi ben de "hayır" dedim. "aa yanlış mı oldu" dedi, ben de "cep telefonu yani.." gibi bişey söyledim şaşkınlıkla. sonra kapattı.

bu numara 0505li bir numaraydı ve eskiden de aveada polis hattı diye bir şey vardı. gelen seslerden sonra bunu da düşününce hakikaten polisin aradığına ikna oldum. bu işte bir bit yeniği var mıdır? gezi zamanı evimin açık olduğunu belirtmek için facebookta telefonumu falan vermiştim. ama şuan sildim, yani yok artık.

bunun gibi bir arama alan başka biri oldu mu?

 
keşke evet deseydin.

belki işletiyorlardır?
  • repentance  (11.07.13 09:48:52) 
telsiz sesi falan diyince başta para istediler demenizi bekledim.

505li asker hattı da vardı, öğretmen vs hattı da vardı... vardı oğlu vardı. hiçbi şey olmaz. zaten adam bi şey dememiş bile, kapatmış?

çok merak ediyorsanız android ve ios için cia diye bi program var, onla aratın numarayı, belki adı sanı çıkar, facebook'tan falan bakarsınız.
  • infernal majesty  (11.07.13 09:54:53) 
bi daha ararsa korkma bi bok olmaz polisin senle işi oldu mu evine gelir. para falan isterlerse siktir bas küfürü bi bok olmaz dolandırıcı hepsi.


  • zastavam76  (11.07.13 10:06:43) 
adam seni aramamışki denetleme amirliğini aramış. yanlış numara çevirmiş sadece.


  • tururo  (11.07.13 10:14:11) 
polis cep telefonundan ulaşmaz, adresine gelir..


  • taha1907  (11.07.13 10:38:43) 
ben vedat deseydin.


  • benfakirdegilim  (11.07.13 11:14:23) 
polis cep telefonundan ulaşır. bir hakaret davası için polis bir cep telefonundan benim cep telefonumu aramıştı ifade vermeye çağırmak için.


  • ingilizce hazırlık  (11.07.13 12:26:23) 
Bana bir olay için polis mail atmış, telefon numaramı istemiş, sonra da aramıştı, oluyor böyle şeyler.


  • creepy  (11.07.13 16:18:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.