[]

tek başına interrail

tavsiye eder misiniz? riskli midir?

3 kişi çıkacağımız interrail turunda bir kişi sattı. diğeri de satmak üzere. böyle giderse tek olarak çıkmak zorunda kalıcam.


 
tek git, daha güzel bir deneyim. ben tek gezmeyi çok seviyorum, insan kendini tanıyor. peşinde biri olması kısıtlıyor, baş belası.


  • trachemys scripta elegans  (10.07.13 21:44:15) 
tek gitmende hiç bi sakınca yok bence. bu yaz sonu ben de erkek arkadaşımla gideceğim ve sanıyorum ki başka da kimseyle gitmezdim. rotanız nasıl?


  • damla cikolata  (10.07.13 21:47:39) 
bence sürekli birilerine fotoğraf için ricada bulunmak dışında çok bir sıkıntısı olmaz. daha özgürce hareket edebilirsin. ketum bir insan değilsen arkadaş konusunda da sıkıntın olmaz. hostellerde, trenlerde, sokakta insanlarla tanışabilirsin. güvenlik içinse diyebileceğim hiçbir şey yok. o kadar sokakta yattım başıma bir şey gelmedi, şans. çok değişken bir durum.


  • rebellion  (10.07.13 21:48:16) 
tek gitmek her şekilde en iyisi. mümkünse ikini çocuğu da sen sat o seni satmadan :) riskli değil, bir çok gece evsizlerle yattım sokakta alışıyorsun.


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (10.07.13 22:03:44) 
kişiliğine bağlı bi durum. eğer çabuk sosyalleşebilen biriysen hiç sıkıntı olmaz. aksi takdirde kendinle başbaşa kalmayı baya seviyor olman gerek.


  • nick blender  (10.07.13 22:03:45) 
o kadar kolay değil o iş.düşün ilk kez gidiyorsun bir şehre hiçbir yerini bilmiyorsun tek başına biraz zor gelebilir ama iki kişi olursanız bambaşka bir keyif alırsın.bunun akşamı var sabahı,kahvaltısı varoğlu var.bence tek gitme.


  • yol  (10.07.13 22:15:04) 
@damla cikolata

roma'dan başlayıp doğu avrupa turuyla almanya üzerinden paris'te bitirmek istiyorum.
  • mr.goodcat  (10.07.13 22:45:33) 
interrail türkiye facebook grubuna katıl. ordan da akıl al.


  • akşemsettin  (10.07.13 22:46:27) 
evet ederim.
git. değildir.

kendi entry.me yönlendireyim.
(bkz: #34796012)

aynı yazıyı interrail türkiye grubunda paylaşmıştım. yorumlar da fikir verebilir.
  • dahinnotha  (10.07.13 22:47:45 ~ 22:51:16) 
tek git hacı. fotoğraf olayını da ön kameralı bi telefon ödünç alarak halledersin. ingilizcen varsa zaten arkadaş bulacaksın yollarda, hatta türk bile bulabilirsin. güvenlik olayı sıkıntı, garda uyuyamayacaksın mesela. bu bakımdan bi külfet getirebilir sana tek çıkma olayı.

neyse, özendim bak, çav.
  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (10.07.13 23:05:23) 
couchsurfing mutlaka kullan


  • allstar  (16.07.13 10:57:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.